COLOR PARTY: Ξεκίνησε και κορυφώνεται το Κορθιανό Καρναβάλι 2019

 ΚΟΡΘΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2019 - Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Αυτοί εδώ είναι η αιτία όλης αυτής της τριήμερης γιορτής που άρχισε την Παρασκευή, συνεχίστηκε το Σάββατο και κορυφώνεται σήμερα Κυριακή με την παρέλαση των αρμάτων και των ομάδων στο 32ο Κορθιανό Καρναβάλι. Μια ομάδα νέων παιδιών που με κέφι, ζωντάνια, εφευρετικότητα, συλλογικότητα μαζεύτηκαν και οργάνωσαν για μια ακόμα φορά ένα ξεχωριστό καρναβάλι που έδωσε ζωή σε όλη την Άνδρο. Σε μια Άνδρο που επί τριήμερο απλώς ανέμενε επισκέπτες που αλλού ήρθαν κι αλλού όχι οι νέοι του Κορθίου ξεφάντωσαν και μάζεψαν κοντά τους και πολλούς νέους από όλο το νησί να γιορτάσουν και να απλώσουν την γιορτή σε όλους τους άλλους που ήρθαν αυτές τις μέρες (φωτ. Εν Άνδρω).

Και αυτοί εδώ ήταν οι συμμετέχοντες καρναβαλιστές στο σώου του color party. Κι όταν λέμε συμμετέχοντες εννοούμε πως ήταν οι περισσότεροι μέρος του σώου που θα δείτε παρακάτω και έλαβε χώρα χτες στις 16:00 στην πλατεία μπροστά στο δημοτικό σχολείο Κορθίου... (φωτ. Εν Άνδρω).

Συμμετέχοντες με πολλούς τρόπους όπως εδώ η μασκαρεμένη κυρία μέσα σε ένα χαρούμενο πλήθος νέων (φωτ. Εν Άνδρω).

Άλλη μια φωτογραφία του πλήθους που υπό τους ήχους της μουσικής και τις οδηγίες της "μασκώτ" και του Βασίλη Μπατή από το Γαύριο που ήταν στην κονσόλα του ήχου συντάχθηκαν όλοι μαζί για το color party... (φωτ. Εν Άνδρω).

Και ο μαέστρος-μασκώτ έδωσε το σύνθημα κι έγινε ένα πολύχρωμο σύννεφο σκόνης όλη η πλατεία. Χάθηκαν οι μετέχοντες και συμμετέχοντες κάτω από αυτό. Κοντέψαμε να χαθούμε κι εμείς αν και είμαστε παράμερα. Πάντως ελαφρώς σύχρηστοι γίναμε! Σκουπίζαμε ρούχα, φωτογραφικές μηχανές κλπ (φωτ. Εν Άνδρω).

 

Τώρα το τι έγιναν αυτοί που ήταν μέσα στο σύννεφο δύσκολο να σας πούμε. Πάντως έγιναν ότι έγιναν ξεραμένοι στα γέλια. Μιλάμε για μεγάλο χαβαλέ ρε παιδί μου... (φωτ. Εν Άνδρω).

Βέβαια πολλοί ήταν προετοιμασμένοι. Φορούσαν ή φόρεσαν, όπως βλέπετε, νάιλον σακούλες ή αδιάβροχα!!! Μιλάμε για πολύ προετοιμασία! Και βέβαια δεν κούνησε κανείς. Όλοι περίμεναν και την επόμενη ρίψη. Που έγινε μόλις κατακάθισε το πρώτο κύμα... (φωτ. Εν Άνδρω).

 Και η δεύτερη ρίψη. Σε ασφαλέστερη απόσταση κι εμείς και πολλοί άλλοι. Όπως λένε: "η άγνοια... λερώνει"! Τώρα σε καλή απόσταση το πλήθος. Όμως οι καρναβαλιστές νέοι ήταν, ωραίοι ήταν, βρεγμένοι (με σκόνη) ήταν, τι να φοβηθούν; Αλληλο-αλευρώνονταν με πολύχρωμες σκόνες (φωτ. Εν Άνδρω).

 Και μερικές φωτογραφίες από το προχθεσινό "σπίτι του τρόμου". Άλλη πρωτότυπη εκδήλωση που συμμετείχαν κι εκεί εκατοντάδες. Μάσκες, φοβικές φιγούρες και μια διαδρομή σε "στοιχειωμένα μέρη"! Γνωστό ότι οι Ανδριώτες ήταν ανέκαθεν προληπτικοί. Δώστους τρόμο λοιπόν...  

 Δώστους φιγούρες εξώκοσμες και άλλες υπόκοσμες και γελάνε με την ψυχή τους. Δεν ξέρεις αν γελάνε από φόβο ή από έκπληξη... Πάντως αν και τρομάζουν λίγο γελάνε πολύ...

 Η παράσταση και συνεχίζεται σήμερα στο Κόρθι με το 32ο Κορθιανό Καρναβάλι... όσοι πιστοί προσέλθετε...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet