Μεγάλη καταιγίδα στην Άνδρο

Δυστυχώς ακόμα μια φορά η μετεωρολογική υπηρεσία "έπεσε μέσα" στις προβλέψεις της για το Σάββατο 6 Απριλίου 2019. Καταιγίδα προέβλεπε, καταιγίδα βρήκαμε παντού σε όλη την Άνδρο. Καταιγίδα στο Απροβάτου, στην Σταυροπέδα, στου Φαράλη, στην Καπαριά, στα Αϊπάτια, στο Κόρθι. Σχεδόν αδιάβατο από την βροχή και την ομίχλη το Κοχύλου!!! Στη φωτογραφία ο σχεδόν αδιάβατος από την ομίχλη και τη βροχή δρόμος λίγο πριν το Επισκοπειό (φωτ. Εν Άνδρω). 

Κι όμως μέσα σε αυτή την καθολική καταιγίδα το Εαρινό Ράλυ της ΦΙΛΠΑ διεξήχθη κανονικά! Σκυλιά ανήμερα τα παλιά αυτοκίνητα. Μούγκριζαν κι ανέβαιναν. Κόντρα σε όλες τις συνθήκες και σε όλους τους καιρούς. Στη φωτογραφία ο δρόμος από το Κοχύλου προς την Χώρα (φωτ. Εν Άνδρω).

Ευτυχώς για την Κυριακή που περνάνε τα αυτοκίνητα Άρνη, Βουρκωτή, Αποίκια προβλέπεται βελτίωση. Αλλιώς θα έμεναν μάλλον εκεί πάνω! Στη φωτογραφία τα αυτοκίνητα στο Απροβάτου (φωτ. Εν Άνδρω).

Και στην Χώρα η κατάσταση δεν ήταν καλύτερη. Καταιγίδα χωρίς έλεος... (φωτ. Εν Άνδρω).

Μηδενική κίνηση. Οδηγοί, συνοδηγοί και φίλοι τους που έφτασαν στην Χώρα το μεσημέρι μετά την πρώτη διαδρομή "εξαφανίστηκαν" για φαγητό. Που να βγει άνθρωπος έξω... (φωτ. Εν Άνδρω).

Κι εκεί που πέρσι είχε βγει κόσμος να θαυμάσει τα ωραία και ιστορικά αμάξια τώρα ερημιά και τα αμάξια μόνα τους στην καταιγίδα (φωτ. Εν Άνδρω).

Ένα βίντεο του Εν Άνδρω από τον ξεχειλισμένο ποταμό...

Μια βόλτα στον ποταμό για να διαπιστώσεις απλώς πως είχε ξεχειλίσει κι ήταν αδιάβατος. Τα μπρος πίσω λοιπόν... (φωτ. Εν Άνδρω). 

Στο μικρό ξύλινο γεφυράκι το ποτάμι άφριζε από την ροή... (φωτ. Εν Άνδρω).

Ενώ τα χωριά πάνω από την Χώρα χαμένα στα σύννεφα. Είπαμε δυστυχώς η μετεωρολογική "έπεσε μέσα" κι εμείς πέσαμε σε καταιγίδα μεγάλη... (φωτ. Εν Άνδρω).

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet