Το Λιμενικό αγρυπνά: δύο διακομιδές με το σκάφος του

Κι ενώ εμείς είμαστε απασχολημένοι με τις εκλογές, τα αποτελέσματα, τις κρίσεις και τις αναλύσεις, το Λιμενικό αγρυπνούσε. Έστω και καθυστερημένα ανεβάζουμε ειδοποίηση που έφτασε στις 4 Ιουνίου και αναφερόταν σε δύο διακομιδές ασθενών της Άνδρου με το ΠΛΩΤΟ ΛΣ 115. Γιατί το καλό πρέπει να λέγεται. Έστω και καθυστερημένα… 

Το ξημέρωμα στις 3/06 πραγματοποιήθηκε διακομιδή 65χρονης ανδριώτισας από το Γαύριο στη Ραφήνα. Η διακομιδή πραγματοποιήθηκε με το σκάφος του Λιμενικού ΠΛΣ115 με συνοδεία γιατρού του Κέντρου Υγείας και συγγενή της.

Αυτή είναι η δεύτερη διακομιδή μέσα σε 2 εβδομάδες αφού την 20/05 ξημερώματα 21/05 διακομίσθηκε εσπευσμένα  με το ίδιο σκάφος αλλοδαπός 30χρονος με σοβαρό τραυματισμό.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΣΚΑΦΑΡΑ....ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΚΟΜΗΔΕΣ ΜΕ ΚΆΤΙ ΣΑΡΑΒΑΛΑ

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς το Κέντρο Υγείας Άνδρου υπολειτουργεί παραπέει , με βήξιμο πας και σε στέλνουν Αθήνα στο νοσοκομείο . Δεν υπάρχουν τα μέσα και το έμψυχο δυναμικό να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση. Άσε που βαριόμαστε να ξενυχτίσουμε τον ασθενή στο Κέντρο Υγείας , οπότε τον σπρώχνουμε να φύγει απο πάνω μας . Που είσαι Νίκο Καπετάν-Θεολόγου , γιατρός και καπετάνιος όνομα και πράγμα .

This comment was minimized by the moderator on the site

Ο κύριος Σουσουδης να τα βλέπει αυτά. Υποτίθεται ότι εκλέχθηκε από τους πολίτες πριν πέντε χρόνια για έναν λόγο επιπλέον, ότι θα έκανε κάτι παραπάνω για το κέντρο υγείας του νησιού. Αντίθετα ούτε τον αντικαταστατη του δεν φρόντισε να φέρει και η θέση του έμεινε κενή. Κρίμα τον όρκο του. Ας ελπίσουμε τώρα που θα επιστρέψει στα καθήκοντα του πάλι μην πάρει το αίμα του πίσω από τους ασθενής που δεν τον στήριξαν. Μπράβο στο λιμενικό σώμα.

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν γνωρίζουμε όμως αν έπρεπε να φύγουν με ελικόπτερο οι συγκεκριμένοι ασθενείς και αφού δεν εστάλη, αναγαστική λύση ήτο το πλωτό του ΛΣ.
Τα ελικόπτερα πιο εύκολα τα στέλνουν σε διασώσεις ορειβατών(που σε τελική κάνουν το χόμπι τους) παρά σε ασθενείς που δυστυχώς οι άνθρωποι δεν επεδίωξαν να ασθενήσουν.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο παλικάρια , ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά τα παιδιά και νιώθουμε μια κάποια ασφάλεια στο νησί. Γιατί το λιμενικό δεν είναι μόνο για να κόβει κλήσεις ούτε να μετράει τα αυτοκίνητα που μπαίνουν στα πλοία.