Εντυπωσιακό ατύχημα χωρίς συνέπειες στον Άγιο Κυπριανό

Χτες το απόγευμα σε στροφή του Αγίου Κυπριανού ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου γιατί νύσταξε και βρέθηκε εκτός δρόμου σε παρακείμενο ρέμα. Εξήλθε μόνος του από το αυτοκίνητο. Δεν ειδοποίησε τις αρχές (αστυνομία κλπ) μιας και δεν ενεπλάκη άλλο όχημα στο ατύχημα. Και συνέχισε το ταξίδι με προορισμό την Ραφήνα. 

Ειδοποιήθηκε η οδική ασφάλεια και θα το πάρει. Πήγε σε κάποιο γιατρό και αμέσως μετά ταξίδεψε με το απογευματινό πλοίο για Ραφήνα. 

Όπως φαίνεται από την φωτογραφία αυτόπτη μάρτυρα χτύπησε με το αυτοκίνητο το πεζούλι ασφαλείας του δρόμου, το έσπασε και πήγε κολοτούμπες μέχρι το ρέμα. Για ένα διάστημα ήταν ανάποδα και μετά γύρισε το αμάξι σε κανονική θέση και συνήλθε και κατάφερε και βγήκε μόνος του. Είχε μόνο μερικές εκδορές. Όπως σχολίασε ο αυτόπτης μάρτυρας "είχε Άγιο"... Όπως μας είπαν οι υπηρεσίες καλό θα είναι την καλοκαιρινή περίοδο να προσέχουν περισσότερο οι οδηγοί γιατί αυξάνουν τα ατυχήματα και να προσέχουν όλοι περισσότερο...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Βλέπουμε οτι οι δρόμοι της Ανδρου δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση τους, οπότε καλό θα ήταν να μην αναπτύσσονται υψηλές ταχύτητες. Ας ελπίσουμε οτι τα έργα οδοποιίας από την περιφέρεια θα ξεκινήσουν σύντομα, οχι μόνο για τον κύριο επαρχιακό δρόμο απο το λιμάνι προς τις μεγάλες περιοχές (Μπατσί, Κόρθι και Χώρα), αλλά και μεταξύ των μικρότερων οικισμών. Απαιτείται ασφαλτόστρωση αρκετών σημείων -ακόμη και μέσα σε κατοικημένες περιοχές- και σήμανση, η οποία μέχρι στιγμής είναι ελλιπέστατη κατά τους επαγγελματίες οδηγούς που επισκέπτονται το νησί (πχ οδηγοί τουριστικών λεωφορείων). Οσο αφορά δε τα στηθαία σε πολλές περιοχές του οδικού δικτύου, αυτά είτε έχουν φθαρεί, είτε είναι εξαιρετικά χαμηλά σε ύψος για να συγκρατήσουν τυχόν οχήματα που ξεφεύγουν της πορείας τους.

This comment was minimized by the moderator on the site

Αρα αυτα τα πετρινα στηθαια δεν ειναι καταλληλα για την ασφαλεια των οδηγων και αυτοκινητων...