Για γρήγορο ίντερνετ "αναμείνατε στο ακουστικό σας μέχρι... φθινόπωρο!"

Ο ΟΤΕ προχωρά τα έργα στο καλοκαίρι...

Αυτές τις μέρες όλοι είχατε πρόβλημα με ντο ίντερνετ στο νησί. Αν όχι όλοι οι περισσότεροι. Θα αναρωτηθήκατε: «μα αφού μπήκαν τα υπόγεια καλώδια του γρήγορου διαδικτύου (με ευρωπαϊκή επιδότηση από εταιρεία συμφερόντων Κόκκαλη) γιατί το έρμο ίντερνετ πάλι σέρνεται;»

Ρωτήσαμε και μάθαμε ότι: «γρήγορο ίντερνετ γιοκ μέχρι τέλος Σεπτeμβρίου!!» Γιατί ναι μεν η Rural Connections έβαλε τα περιφερειακά υπόγεια καλώδια στα χωριά, στα βουνά και στις ρεματιές. Σε όσες τα έβαλε! Γιατί στα Ρέματα οι κάτοικοι με επικεφαλής τον Άγγελο Σφακιανάκη ακόμα διαμαρτύρονται...

Όμως το μπαλάκι είναι τώρα στον ΟΤΕ που πρέπει να συνδέσει την Χώρα με το Γαύριο. Ο ΟΤΕ έκανε ήδη κάποια έργα μέχρι πρόσφατα στον δρόμο. Τα οποία θα τελειώσουν τέλη Σεπτεμβρίου. Τότε θα γίνει η τελική σύνδεση των περιφερειακών δικτύων με το κεντρικό και τότε θα αποκτήσουμε γρήγορο ιντερνέτ!

Με άλλα λόγια για γρήγορο ίντερνετ από τον ΟΤΕ αναμείνατε στο ακουστικό σας μέχρι τέλος Σεπτέμβρη!

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Οπως γίνεται στις περισσότερες αναθέσεις έπειτα απο διαγωνισμό του Δημοσίου τομέα, κάποιος αναλαμβάνει την εργασία (καλείται ανάδοχος) και ολοκληρώνοντας το έργο πληρώνεται. Ετσι θα γίνει και με το συγκεκριμένο έργο: θα πληρωθεί ο εν λόγω ανάδοχος για τις εργασίες που θα εκτελέσει. Το ζήτημα όμως από την πλευρά του ΟΤΕ που είναι και ο εντολέας για το συγκεκριμένο έργο, έχει να κάνει με τον έλεγχο ολοκληρου του έργου και το κατά πόσον έχουν διεξαχθεί σωστά και παντού οι τοποθετήσεις καλωδίων και οτι άλλου υλικού είναι υποχρεωμένη η τεχνική εταιρεία να εγκαταστήσει. Το ερώτημα λοιπόν -μετά και από τα παράπονα ορισμένων οικισμών επι του θέματος- έγκειται στο κατά ποσον το τοπικό κατάστημα του ΟΤΕ ή από τα κεντρικά του οργανισμού αυτού θα γίνει έλεγχος για το αν ή οχι εχει διεξάγει σωστά η ανάδοχος εταιρεία τις όποιες εργασίες της για το συγκεκριμένο έργο που ανέλαβε. Υπάρχει ή δεν υπάρχει έλεγχος από την πλευρά του ΟΤΕ, που θα κληθεί στο τέλος να υπογράψει και για την παραλαβή - ολοκλήρωση των εργασιών? Για παράδειγμα η εταιρεία μπορεί να ενημερώσει ανά πάσα στιγμή οτι τελείωσε: ποιος θα κρίνει αν έχει γινει σωστά ή οχι το συγκεκριμένο έργο?

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΦΕΤΟΣ ???
ΡΩΤΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 27-10-18 ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ
ΑΠΟ ΤΟΤΕ¨ΣΤΙΣ ΣΤΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΟΠΤΙΚΩΝ ΕΙΧΕ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ, Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΦΑΟ ΚΑΙ Η ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΑΟ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΡΙΛΙΟ. ΑΠΌ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕT ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΑ……... 2.7 Mbps (ΠΕΡΣΙΝΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΤΩΝ ΒΡΟΧΩΝ 1 Mbps). AΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΣΑΝΤΗ.... ΜΙΑ ΤΟ ΕΥΣΤΟΧΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΦΩΝΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΑΣ, ΜΙΑ Ο ΝΤΙ ΚΑΠΡΙΟ, ΔΙΕΘΝΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΙΤΑΛΙΣΤΙ CANTA CANTA ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ.

This comment was minimized by the moderator on the site

Μιας και μιλάμε για νερά, κίνδυνο δημόσιας υγείας κλπ, θυμάται κανείς τα προ 7ετίας περίπου προβλήματα τμήματος του δικτύου της χώρας με τα κολοβακτηρίδια; Πώς-κατά τύχη- λύθηκε το θέμα και οι απίστευτα φρικτές φωτογραφίες από την περιοχή των Ανεμομύλων......Ιστορίες για αυτόφωρο που κατέβηκαν αμάσητες. Μετά από αυτά ό,τι άλλο είναι τρίχες κατσαρές.

This comment was minimized by the moderator on the site

Η επισκευή της δεξαμενής βέβαια σταμάτησε διότι οι υπεύθυνοι νόμιζαν ότι η δεξαμενή τροφοδοτεί την Χωρα χωρίς να γνωρίζουν ότι δίνει νερό και σε περιοχή των λειβαδιων όπου ανάμεσα στα σπίτια ήταν και αυτό του δημάρχου με Αποτέλεσμα να μην μπορούν να συνδέσουν απευθείας από την Άβυσσο και τα Λειβαδιά λόγω το ότι η σωλήνα ήταν σε κακή κατάσταση έτσι έχει παραμείνει η απευθείας σύνδεση από το πηγάδι κατευθείαν προς τα σπίτια και τα μαγαζια της Χωρας εως και σημερα παρακάμπτοντας την δεξαμενή και χωρίς κανένα μέτρο προστασίας επικίνδυνο για την υγεια μας Αθρωποι που για το χρήμα δεν υπολογίζουν τίποτα δυστυχώς και αυτός ο Ανρωπος είναι και γιατρός

This comment was minimized by the moderator on the site

ΕΚτος απο ανευθυνη είναι και επικίνδυνη η δημοτικη αρχη για την δημόσια υγεία χιλιάδων τουριστών αλλά και των μόνιμων κατοίκων του Νησιού αφού 8Αυγούστου υπήρξαν απανωτές διακοπές νερου αποφάσισαν να σπαταλήσουν τους κωδικούς με τα χρήματα για την επισκευή της δεξαμενής της Χώρας Άλλη μια απευθείας ανάθεση χωρίς μελέτη έγινε συνδέοντας πρόχειρα την Άβυσσο απευθείας με την κεντρική σωλήνα που τροφοδοτεί όλη την Χωρα χωρίς να υπάρχει ενδιάμεσα προστασία δηλ.η Χώρα αυτή την στιγμή υδρεύεται κατευθείαν από το πηγαδι της Άβυσσου και παρακάμπτει την δεξαμενη

This comment was minimized by the moderator on the site

Κι έρχεται η λύση για πάσα νόσο........

This comment was minimized by the moderator on the site

There is still discrimination against the people and CHILDREN who live in the villages. Remmata has 8 children who attend school. No internet. No connection to the broadband. The children of Batsi/Chora and other towns already have internet and now will get faster service. This is nothing but a disgrace towards the people of the villages of Andros. The previous administration were aware of this situation and the false numbers of occupants supplied to the ministry but did nothing to rectify the situation. So what do the villages empty even further so the people and more importantly their children, the future of not only the island but of Greece can take advantage of modern technology. Discrimination in this manner is a breach of their human rights and I also believe the Greek constitution!
Translated through Google
Εξακολουθούν να υπάρχουν διακρίσεις εις βάρος των ανθρώπων και των ΠΑΙΔΙΩΝ που ζουν στα χωριά. Το Remmata έχει 8 παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Δεν υπάρχει διαδίκτυο. Δεν υπάρχει σύνδεση με την ευρυζωνική σύνδεση. Τα παιδιά της πόλης Μπατσί / Χώρα και άλλες πόλεις έχουν ήδη διαδίκτυο και τώρα θα έχουν ταχύτερη εξυπηρέτηση. Αυτό δεν είναι παρά μια ντροπή απέναντι στους λαούς των χωριών της Άνδρου. Η προηγούμενη διοίκηση γνώριζε αυτή την κατάσταση και τους ψευδείς αριθμούς των επιβατών που παρασχέθηκαν στο υπουργείο, αλλά δεν έκανε τίποτα για να διορθώσει την κατάσταση. Λοιπόν, τι κάνουν τα χωριά άδειά τους ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε ο λαός και κυρίως τα παιδιά τους, το μέλλον όχι μόνο του νησιού αλλά και της Ελλάδας να εκμεταλλευτούν τη σύγχρονη τεχνολογία. Οι διακρίσεις με αυτόν τον τρόπο είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων τους και πιστεύω επίσης ότι το ελληνικό σύνταγμα!