Ετοιμάστηκαν τα σχολεία της Άνδρου για το νέο ξεκίνημα

 

Εδώ και μέρες ετοιμάζονται τα σχολεία της Άνδρου από τους αρμόδιους του Δήμου, τους υπαλλήλους, τους Συλλόγους Γονέων και εθελοντές για το αυριανό ξεκίνημα της νέας χρονιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες όλοι κάνουν προσπάθειες να ξεκινήσει αύριο η χρονιά «με το δεξί» που λέει κι ο λαός.

Αναλυτικά:

ΧΩΡΑ

Στη Χώρα από το καλοκαίρι επισκευάστηκαν σταδιακά από τον Δήμο και τις υπηρεσίες του και φρεσκαρίστηκαν τα σχολεία, που παρουσίασαν πολλά προβλήματα στο τέλος της περασμένης χρονιάς (δημοτικό - γυμνάσιο). Όπως φαίνεται όλα θα είναι στη θέση τους για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς καθώς οι υπεύθυνοι του Δήμου, οι δάσκαλοι και οι Σύλλογοι Γονέων έχουν κάνει τις τελευταίες μέρες τη σχετική προετοιμασία.

ΚΟΡΘΙ

Στο Κόρθι υπάλληλοι καθαριότητας και υπεύθυνοι του Δήμου, καθώς και εθελοντές του Συλλόγου Γονέων καθάρισαν και κλάδεψαν τα σχολεία και τον περιβάλλοντα χώρο τους. απομάκρυναν βαριά αντικείμενα και ανακυκλώσιμα υλικά, επισκεύασαν πόρτες, είδη υγιεινής, καλοριφέρ. Όλα αυτά για να κρατήσουν τα σχολεία της περιοχής σε ένα αξιοπρεπές επίπεδο. Τέλος έγινε πλήρη ανακατασκευή μιας αίθουσας στο Δημοτικό Σχολείο Όρμου Κορθίου, δωρεά εις μνήμην του ευεργέτη καθηγητή φυσικών επιστημών Αλέκου Ζαγοραίου.

ΜΠΑΤΣΙ

Στο Μπατσί επιστρατεύθηκε η Πυροσβεστική, οι τοπικοί παράγοντες, ο Σύλλογος Γονέων και εθελοντές στο Μπατσί καθάρισαν το σχολείο και κλάδεψαν διαμορφώνοντας τον περιβάλλοντα χώρο του δημοτικού σχολείου.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι όπως πρώτο ανέλαβαν οι προηγούμενοι θα κλαδευουν ένα δέντρο τσουπ φωτογραφία και θα δημοσιεύετε... Κανένα σοβαρό έργο η παρέμβαση θα δούμε;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Μάλλον θα περιμένουμε μιας και τα έργα δεν γίνονται σε μέρες...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 4 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν βλέπω και καμία πρωτοτυπία .....