ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ: Πρόστιμο σε όποιον κυκλοφορεί από τους 19 κατοίκους...

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ - ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

Κατόπιν σχετικής ενημέρωσης που λάβαμε από το Λιμεναρχείο Άνδρου, ενημερώνουμε με τη σειρά μας όλους τους κατοίκους του νησιού ότι:

Αποβιβάστηκαν χθες το απόγευμα  Παρασκευή  27 Μαρτίου 2020 από το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.» στο λιμάνι του Γαυρίου δεκαεννέα (19) άτομα, όλοι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού. Επειδή στο ανωτέρω πλοίο μέλος του πληρώματος αποτελεί ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού (COVID 19), και οι 19 επιβαίνοντες είναι υποχρεωμένοι να παραμείνουν στα σπίτια τους σε καραντίνα μέχρι νεωτέρας.

Τα στοιχεία όλων των επιβατών είναι γνωστά στις αρχές, έχουν ενημερωθεί και βρίσκονται σε υποχρεωτική καραντίνα.   Θα υπάρξουν αυστηροί έλεγχοι ως προς την τήρηση της απομόνωσης. Σε περίπτωση που κάποιος βρεθεί εκτός σπιτιού, το πρόστιμο που επιβάλλεται είναι πέντε χιλιάδες  (5.000) ευρώ.

Το Ε/Γ-Ο/Γ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π.»  κατευθύνθηκε προς τη Ραφήνα κενό επιβατών και οχημάτων  για προληπτική απολύμανση. Τα δρομολόγια του εν λόγω πλοίου θα εκτελεστούν από SuperFery II

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

ΣΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πρέπει να ελεγχθούν ολοι οι επιβάτες του Θεολογος Π που επιβιβάστηκαν την τελευταία εβδομάδα οχι μονο χθές. Για το καλο μας. SOS SOS SOS