Διακομιδή ασθενούς: το Λιμενικό εν δράσει!...

Φωτογραφία από την διακομιδή τα χαράματα της Κυριακής. Το ασθενοφόρο του εΚΑΒ δίπλα στο σκάφος του Λιμενικού κατά την μεταφορά.

Το Λιμενικό της Άνδρου τέθηκε σε συναγερμό και με μέριμνα του - σε συνεννόηση με το Κέντρο Επιχειρήσεως - διακομίσθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες, σήμερα Κυριακή 29/3, από το Γαύριο στην Ερμούπολη, με το περιπολικό σκάφος ΠΛΣ-115 του Λιμεναρχείου Άνδρου, 70 χρόνος συμπολίτης μας, ο οποίος έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης λόγω αγγειακού εγκεφαλικού επεισοδίου.

Για μια ακόμα φορά αυτές τις δύσκολες μέρες οι υπηρεσίες του νησιού μας (Κέντρο Υγείας, ΕΚΑΒ, Λιμενικό) έδειξαν ετοιμότητα και συνεργάστηκαν άψογα και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο δυνατό...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μπράβο στα παιδιά ΕΚΑΒ και Σκάφος του λιμεναρχείου. Σε αυτές τις δύσκολες περιόδους χωρίς πλοία και δρομολόγια υπάρχουν και σωτήρες.

This comment was minimized by the moderator on the site

Υπηρεσίες σαν το Λιμενικό Σώμα είναι άξιοι συγχαρητηρίων, σε επίπεδο νησιού όλο το προσωπικό είναι ευγενέστατοι και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν τον οποιοδήποτε για οποιοδήποτε θέμα..ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!