ΜΠΑΤΣΙ: Κι η ζωή συνεχίζεται με... αποφράξεις!...

Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν χειμώνα-καλοκαίρι, με πανδημία ή χωρίς, με βροχή και ήλιο. Τα αποχετευτικά του Μπατσίου βουλώνουν!!! Και τα... ξεβουλώνουν!... Συνέβαινε πάντα. Συμβαίνει και τώρα! Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν βούλωσαν τα αποχετευτικά. Και μέσα στην πανδημία και στο χάος της ο Δήμος Άνδρου κατάφερε να φέρει άμεσα το ειδικό αποφρακτικό μηχάνημα του Λιμενικού Ταμείου από την Τήνο.

Ο δήμαρχος Τήνου ανταποκρίθηκε αμέσως. Κι έφτασε το μηχάνημα με το Superferry II εκτάκτως το Σάββατο. Και ξεβούλωσε τις αποχετεύσεις. Μετά ταύτα ο δήμαρχος Άνδρου έστειλε επιστολή στον ομόλογο του που τον ευχαριστούσε: "για τη στήριξη και την άμεση ανταπόκριση του αιτήματος του Δήμου Άνδρου να αποστείλετε το ειδικό μηχάνημα απόφραξης αποχέτευσης που διαθέτει το λιμενικό ταμείο Τήνου -Άνδρου, για να αποκατασταθεί η βλάβη που παρουσιάστηκε στο αποχετευτικό δίκτυο, στη κοινότητα του Μπατσίου."

Και η ζωή συνεχίζεται... με αποφράξεις, ακόμα και την εποχή της πανδημίας στο Μπατσί! Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν χειμώνα-καλοκαίρι, με πανδημία ή χωρίς, με βροχή και ήλιο...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην ρίχνετε χαρτιά και μωρομάντηλα στις αποχετεύσεις. Εσείς θα ταλαιπωρηθείτε... 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet