Προσοχή δεν είναι πρωταπριλιάτικο: απαγορεύτηκαν κολύμπι, ψάρεμα, ψαροντούφεκο, κανό, ιστιοπλοΐα!…

Ευτυχώς το να κοιτάμε την θάλασσα... επιτρέπεται!... Πάντως τρομερός τύπος αυτός ο υπουργός Πλακιωτάκης. Ασχολήθηκε με το κολύμπι, το ψάρεμα και τα θαλάσσια σπορ, αλλά με την ακτοπλοΐα και την σύνδεση των νησιών δεν βρήκε ακόμα χρόνο!...

Τα λιμεναρχεία όλης της χώρας έλαβαν τις παρακάτω διευκρινήσεις από την Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής:

1. Δραστηριότητες όπως λήψη θαλάσσιου λουτρού, χρήση ιδιωτικών θαλασσίων μέσων αναψυχής (κανό, καγιάκ, wind surf, kite surf, SUP, ιστιοπλοΐα κλπ.), υποβρύχια αλιεία καθώς και αλιεία από ξηράς απαγορεύονται για το χρονικό διάστημα από 23.03.2020 ώρα 06:00 έως και 06.04.2020 και ώρα 06:00 ή όσο ισχύσει ο περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών λόγω εξάπλωσης του κορονοϊού.

2. Επιπρόσθετα απαγορεύεται για το χρονικό διάστημα από 21.3.2020 και ώρα 06:00 έως και 21.4.2020 και ώρα 06:00 η κυκλοφορία κάθε τύπου σκάφους καθώς και ο απόπλους και ο κατάπλους ιδιωτικών πλοίων και σκαφών αναψυχής και επαγγελματικών τουριστικών πλοίων ανεξαρτήτως σημαίας, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, πλην συγκεκριμένων εξαιρέσεων, όπως αυτές προβλέπονται στην προαναφερόμενη ΚΥΑ και αποδεικνύονται με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα που ο Νόμος ρητά ορίζει.

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Απαράδεκτο μέτρο.. θα μπορούσε να αφήσει επιτρεπόμενα το κολύμπι, ψάρεμα, ψαροντούφεκο, βόλτα κ ψάρεμα με τη βάρκα με τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας και για όποιον δεν τα τηρούσε ας επέβαλε πρόστιμο. Είναι πολλοί άνθρωποι που έχουν τη θάλασσα για άθληση, για τρόπο διαφυγής από την καθημερινότητα, για ψυχοθεραπεία και βγάζουν και 2-3 ψάρια για φαγητό γτ δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν ιδίως στις μέρες μας.
Ευχαριστώ

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε παιδιά εντάξει απαγορεύεται το ψαροτουφεκο όκ!!τους επαγγελματίες γιατί τους έχει έξω Και κάνουν τις βόλτες τους και προσοχή τώρα τα δυχτια τα ρίχνουν 5 μέτρα από την ακτή,,,είναι σωστό;;Καλημέρα

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΤΡΈΠΕΙ ΤΑ ΣΠΟΡ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ

This comment was minimized by the moderator on the site

Από το "σκάσε και κολύμπα", στο "σκάστε και μη κολυμπάτε".Το αναπνέειν επιτρέπεται;