Με ειδική κάλυψη μεταφέρθηκε στη "Σωτηρία" η 42χρόνη της Μυκόνου. Γίνεται ιχνηλάτηση των δύο κρουσμάτων...

Με αεροπλάνο της πολεμικής αεροπορίας έγινε η μεταφορά από την Μύκονο στην Αθήνα (φωτογραφία Πρώτο Θέμα).

Το βράδυ του Σαββάτου επιβεβαιώθηκε και δεύτερο κρούσμα στη Μύκονο. Και σήμερα ξεκίνησε η ιχνηλάτηση των δύο περιστατικών από τον ΕΟΔΥ. Σήμερα το μεσημέρι η 42χρονη μεταφέρθηκε μέσα σε ειδική κάψουλα στο νοσοκομείο Σωτηρία. Πρόκειται για γνωστή αγιογράφο της Μυκόνου που έκανε γνωστό η ίδια το θέμα μέσα από το Facebook όπου αναφέρεται στην περιπέτεια της χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας της.

Την ίδια ώρα η διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών των δύο γυναικών από τις αρμόδιες αρχές με τη συνδρομή της Αστυνομίας, βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ πληροφορίες λένε ότι το κλιμάκιο των «profilers» αναζητώντας την άκρη του νήματος στρέφονται και σε ένα από τα μοναστήρια του νησιού το οποίο πληροφορίες λένε ότι είχαν επισκεφθεί οι δύο γυναίκες. Έτσι, αυτό που μένει, μέσω της διερεύνησης του κύκλου των επαφών, αλλά και των πιστών που επισκέπτονταν το συγκεκριμένο μέρος, είναι να διαπιστωθεί αν κρύβει τελικά τις απαντήσεις και αποτελεί πυρήνα Covid-19 στο νησί της Μυκόνου.
 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/992590/koronoios-mukonos-gnosti-agiografos-to-deutero-krousma-psahnoun-ton-purina-se-monastiri/
 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet