Aπίστευτο: το 82% των πολιτών θέλει μετά την καραντίνα να πάει για μπάνιο!!!

Αναπάντεχα ευρήματα κατέγραψε ερεύνα στις μέρες του εγκλεισμού όλων μας στα σπίτια. Τη δημοσκόπηση έκανε η εταιρία Κάπα Research. Έγινε σε δείγμα 1.060 ατόμων, από τις 15 έως τις 17 Απριλίου. Οι πολίτες απάντησαν σε ερωτήματα για την καραντίνα, για την επόμενη μέρα του κορονοϊού, για την επιστροφή στην καθημερινότητα.

Οι πολίτες που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση δηλώνει σε ποσοστό 68% ότι ανησυχούν πολύ (25%) ή αρκετά (43%) ότι θα νοσήσουν από τον κορονοϊό, ενώ το 32% απαντά λίγο (24%) ή καθόλου (8%).

Κανείς απ’ όσους ρωτήθηκαν δεν ήταν θετικός στον κορονοϊό. Το 5% πιστεύει πως προσβλήθηκε αλλά δεν επιβεβαιώθηκε αυτό στο τεστ, το 91% δεν πιστεύει πως έχει κολλήσει. Εκείνο που θέλουν οι περισσότεροι όταν τελειώσει η καραντίνα και νιώσουν ασφαλείς να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους είναι να πάνε για μπάνιο (82%), να πάνε να ψωνίσουν σε μαγαζί της περιοχής τους (85%), να πάνε διακοπές (77%), να πάνε για καφέ ή φαγητό (80%).

Κι εδώ πάντως υπάρχουν κι εκείνοι που ακόμη κι αν η κυβέρνηση άρει τα περιοριστικά μέτρα είναι διστακτικοί στο να πάνε σε νυχτερινό κέντρο (54%), να ταξιδέψουν με αεροπλάνο (48%), να μπουν σε μέσα μαζικής μεταφοράς (46%), να πάνε στο γήπεδο ή στο γυμναστήριο (46%).

Σε ότι αφορά στα μέτρα στήριξης της οικονομίας, οι απόψεις διχάζονται. Το 48% θεωρεί τα μέτρα για τη στήριξη εργαζόμενων επαρκή ή μάλλον επαρκή και το 40% ανεπαρκή ή μάλλον ανεπαρκή.

Πηγή  newsit.gr

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet