Τράκαρε με... κατσίκι! Έγινε διακομιδή με ελικόπτερο...

Το ελικοδρόμιο με τα φώτα αναμμένα στις 3 το πρωί περιμένει το ελικόπτερο

Ένα σπάνιο τροχαίο συνέβη χτες στην Άνδρο. Νεαρός ετών 25, γύρω στις 20:00, καθώς επέστρεφε με δίκυκλο από την περιοχή της Χώρας που δουλεύει στην περιοχή του Μακρατάνταλου όπου μένει τράκαρε με… κατσίκι!

Η περιοχή του Μακραταντάλου ως γνωστό έχει τον μεγαλύτερο πληθυσμό κατσικιών στην Άνδρο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου όπου κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του σε νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις. Ειδοποιήθηκε ελικόπτερο ετοιμάστηκε το ελικοδρόμιο και περίμεναν για αρκετή ώρα μέσα στη νύχτα. Η διακομιδή του στην Αθήνα τελικά έγινε με Super Puma στις 04:00 το πρωί.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ως πατέρας του «25 χρόνου» νεαρού, που στην πραγματικότητα είναι 22, θα ήθελα να ξέρω που αποσκοπεί όλη αυτή η παραπληροφόρηση και τι όφελος έχετε με αυτό το άρθρο . Παρακαλώ πολύ , αν είναι να δημοσιεύσετε κάτι να έχετε διασταυρώσει τα στοιχεία σας πρώτα .
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Πάντα δημοσιεύουμε το έργο που κάνει το Κέντρο Υγείας και το ΕΚΑΒ Άνδρου. Πρέπει ο κόσμος να μαθαίνει πως κάποιες δημόσιες υπηρεσίες εκτελούν την αποστολή τους και πως ο στρατός με το Super Puma με δύσκολες νυχτερινές πτήσεις συνεισφέρει στην Άνδρο.
Επίσης οι οδηγοί πρέπει να προσέχουν στους δρόμους ακόμα και τα κατσίκια όπως συνέβη στην περίπτωση του γιου σας. Κάτι που ομολογήσατε ο ίδιος στους διασώστες του ΕΚΑΒ.
Όλα τα παραπάνω είναι πολύ σημαντικά.
Μπορεί εσάς να μην σας ενδιαφέρει αυτού του τύπου η πληροφόρηση και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η "παραπληροφόρηση" πως ο νεαρός δεν είναι 25 αλλά 22. Μόνο αυτό βρήκατε να πείτε. Η ηλικία είναι ενδεικτική τις περισσότερες φορές. Άλλωστε ουτε όνομα γράψαμε. Παρα μόνο το περιστατικό όπως επιβάλουν οι κανόνες. Λυπούμαστε.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς που στην υπόλοιπη Άνδρο δεν υπάρχει πρόβλημα ανεξέλεγκτης βόσκησης!!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στην περιοχή του Μακροταντάλου με την ανεξέλεγκτη βοσκή των αιγοπροβάτων και την περιπλάνηση τους στους δρόμους . Πρέπει οι κτηνοτρόφοι να μεριμνήσουν κάπως .