Οι… βουτηχτάδες στο Βιτάλι!

  

Είναι σχεδόν παράδοση και σίγουρα απόλαυση η βουτιά από τον βράχο στα καταγάλανα και πεντακάθαρα νερά στο Βιτάλι. Στην αριστερή πλευρά της  παραλίας η φύση έχει δημιουργήσει βατήρες σε τρία επίπεδα στη πλαγιά που φτάνει μέχρι τη θάλασσα. Για τους πρωτάρηδες, για τους μυημένους και για τους τολμηρούς. Από κάτω το γαλάζιο με τις αποχρώσεις του από τα κατάλευκα βότσαλα σε προκαλεί.

 

Έτσι λοιπόν οι βουτιές δίνουν και παίρνουν από το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα προσφέροντας θέαμα στους λουόμενους και φωτογραφικά ενσταντανέ αναμνήσεων από τις καλοκαιρινές διακοπές.

Επικεφαλής της παρέας των πιτσιρικάδων που δεν κουράζεται ποτέ ο Παναγιώτης Ποδηματάς (χρόνια εραστής της Άνδρου) που μαζί με τα παιδιά του και τους φίλους τους κρατώντας την υποβρύχιε κάμερα καταγράφει τα άλματα live και μέσα και έξω από το νερό!

Πολλοί πάνε στο Βιτάλι - εκτός από την μοναδική ομορφιά της παραλίας - για να βουτήξουν από τον βράχο κάνοντας ευχή να ξαναπάνε το επόμενο καλοκαίρι και να ζήσουν την ανεμελιά και τις εμπειρίες των ξέγνοιαστων στιγμών στην Άνδρο.

Σ.Δ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Γιώργο μάλλον εσύ είσαι ο ψεκασμενος και βολεμένος γι αυτό και δέχεσαι τις μειώσεις. Εμείς τα ίδια υποστηρίζουμε και επώνυμα και ανώνυμα αφου μας δινεται βήμα, φορα τώρα εσύ την μάσκα σου και μην την βγάζεις και κολησεις κανέναν ιό και πεθάνεις!..

This comment was minimized by the moderator on the site

Όπα βρε επαναστάτη του πληκτρολογίου! Λευτεριά στους ψεκασμένους όλης της γης!

This comment was minimized by the moderator on the site

Ρε παιδιά η υπερβολή δεν έχει όρια! Φοράτε μάσκα στο μπάνιο κάτω από το ήλιο με 40 βαθμούς και μέσα στο αμάξι μόνοι σας και έξω στον δρόμο? Έχετε χάσει τελείως το μυαλό σας? υποταχτηκατε πλήρως? Θα αρρωστησετε σίγουρα. Αυτά βλέπουν και μας έχουν ταράξει στις μειώσεις μισθών και συντάξεων. Αυτά βλέπουν και μας ταράζουν στους φόρους και στην ακρίβεια Μην τους κανεται τα χατίρια έλεος πια σηκώστε λίγο το κεφάλι σας!