6 κρούσματα σήμερα (29/10) στις Κυκλάδες. Μερικό lockdown στη Νάξο! 1211 κρούσματα στην Ελλάδα…

  

6 σήμερα τα κρούσματα στις Κυκλάδες. Από ένα σε Σαντορίνη, Μύκονο, Σύρο, Τήνο και 2 στη Νάξο όπου το πρόβλημα συνεχίζεται με κρούσματα καθημερινά. Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο σε αρκετές περιπτώσεις δεν τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Έτσι, το πρόβλημα μεγεθύνθηκε. 

Από σήμερα λοιπόν νέα μέτρα επιβάλλονται στη Νάξο, καθώς το νησί ανεβαίνει στο πορτοκαλί επίπεδο 3, ύστερα από την συνεχιζόμενη παρουσία κρουσμάτων. Αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την συνέντευξη Τύπου για την πορεία της πανδημίας στην Ελλάδα.

Κατά τα άλλα η χώρα οδεύει στα δύσκολα καθώς τα σημερινά κρούσματα ήταν 1211, είχαμε 12 θανάτους και 114 διασωληνομένους. Και από αύριο Παρασκευή υπάρχει lockdown σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Τι θα γίνει με την αστυνόμευση στη Χώρα της Άνδρου; Η Ελλάδα βρίσκεται σε ιδιαίτερα κρίσιμο στάδιο και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθουν κρούσματα και εδώ. Μέχρι στιγμής την έχουμε γλυτώσει, αλλά μέχρι πότε; Κόσμος πηγαινοέρχεται από την Αθήνα που βράζει. Στη Χώρα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ η παραμικρή αστυνόμευση. Ο καθένα κάνει ότι θέλει, τα μέτρα ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ. Μήπως θα πρέπει να επέμβει ο Κος Λοτσάρης και να εφιστήσει την προσοχή της Αστυνομίας, ώστε να αρχίσει να πραγματοποιεί ελέγχους στη Χώρα; Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Γράφω για πολλοστή φορά στο Εν Άνδρω γι' αυτό το θέμα. Ίσως θα πρέπει να γράψετε πάλι ένα άρθρο μήπως και τυχόν ευαισθητοποιηθούν οι υπεύθυνοι.