ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΡΓΑ σε τρία μέτωπα…

   

Προσοχή τις επόμενες μέρες, αλλά και την επόμενη εβδομάδα γιατί συνεχίζονται να εκτελούνται δημοτικά έργα σε τρία μέτωπα: στον δρόμο των Λειβαδίων (από το ποτάμι μέχρι τον Άγιο Κωνσταντίνο), στο Νειμποριό (τοιχίο αντιστήριξης προς το μέσο της παραλίας) και στη Μεσαριά (συνδέσεις με το δίκτυο αποχέτευσης).

  • Λόγω εργασιών σε τμήμα τεχνικού δικτύου αποχέτευσης από Πέμπτη 26/11/20 μέχρι την Τετάρτη 02/12/20, από 7.30 το πρωί έως και 5 το απόγευμα, ο, Δήμος Άνδρου ειδοποιεί τους κατοίκους Χώρας, Κορθίου και Λειβαδίων πως η κυκλοφορία των οχημάτων θα διακόπτεται περιοδικά στον δρόμο που συνδέει την επαρχιακή οδό Χώρας- Κορθίου με τον Αγ. Κωνσταντίνο Λειβαδίων. Ζητείται προσεκτική οδήγηση κατά την μετακίνηση στο τμήμα του εν λόγω δρόμου μετά τις 7μμ και μέχρι το επόμενο πρωί. 

 

  • Επίσης, την προσεχή εβδομάδα ξεκινά και το τοιχίο αντιστήριξης στο Νειμποριό που θα διαρκέσει περισσότερο από μια εβδομάδα, ενώ προχωρούν ταυτόχρονα και οι νέες συνδέσεις ύδρευσης σε όλη την παραλία. Με ανακοίνωση του ο Δήμος Άνδρου τις επόμενες μέρες θα πληροφορήσει διερχόμενους οδηγούς και κατοίκους για τον προγραμματισμό και την διάρκεια των έργων.

 

  • Τέλος, στη Μεσαριά ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα, οι αναμονές για τις συνδέσεις των σπιτιών με το δίκτυο κεντρικής αποχέτευσης. Οι συνδέσεις που θα γίνουν θα ξεπεράσουν τις 60. Με ανακοίνωση ο Δήμος Άνδρου θα πληροφορήσει για τον προγραμματισμό του έργου. Το έργο θα διαρκέσει μέχρι να ολοκληρωθεί  και η σύνδεση του κεντρικού αγωγού αποχέτευσης της Μεσαριάς με τη Χώρα. Υπολογίζεται πως το έργο της κεντρικής αποχέτευσης στη Μεσαριά θα ξεκινήσει μετά των Λειβαδίων (τέλη Δεκεμβρίου). 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μετά το καλυβαρι θα μοιράσετε μπαμπάκοπιτα στο κορθι?

This comment was minimized by the moderator on the site

Τα έργα καθημερινότητας όπως τα λες βλαχαδερο, για κάποιους είναι αυτονόητα. Ο δικός σου, ούτε τα στοιχειώδη δεν έκανε. Τι άλλο θα σκεφτείς πια να γράψεις; δεν εγκωσες πια ιντερνετικο σκουλήκι; δεν χορτασες πια με τη χολή που βγάζεις όποτε βλέπεις τα αυτονόητα καθημερινά όπως γράφεις;

This comment was minimized by the moderator on the site

Αν η βλακεία είχε γαλόνια θα ήσουν σίγουρα αρχιστράτηγος , δικαιωματικά !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

65587 έχεις κερδίσει προτεραιότητα για το τεστ βλακείας. Το αποτέλεσμα θα βγει θετικό 100%. Άντε να σε κοιτάξει κανά γιατρός (όχι ο δικός σου)

This comment was minimized by the moderator on the site

Η μαφία που κυβερνά το νησί, το ξεπουλαει, το καταστρέφει, με καταπατήσεις, με καταστροφές σε καλντερίμια, προσπαθεί να κλείσει τα μάτια του κόσμου με 5 ασφαλτοστρωσεις, κλαδέματα, άσπρισμα τα κλπ
Έργα καθημερινότητα σε κάθε Δήμο.
ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κρίμα που δεν ψηφίζετε στην Άνδρο γιατί τότε θα ξέρατε πως πέρσι είχαμε εκλογές και αυτοί που κυβερνούν το νησί ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ με ελεύθερες και ανεπίληπτες εκλογές. Είναι όλοι οικογενειάρχες και εργατικοί άνθρωποι με ΣΧΕΔΙΟ και ΔΡΑΣΗ.
Απέναντι σε αυτούς που διοικούν σήμερα και κάνουν "έργα καθημερινότητας" όπως λέτε (ασφαλτοστρώσεις, λιμανια, ασπρισματα, κλαδέματα, σκουπίδια, ΧΥΤΥ, δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, πνευματικο κέντρο γαυρίου, ναυτικό μουσείο Άνδρου κλπ) η αντιπολίτευση που διοίκησε 5 χρόνια έκανε ΜΗΔΕΝ έργα. Δεν έκανε "έργα καθημερινότητας". Γιατί άραγε;
Και βεβαίως η ελάσσων αντιπολίτευση ήταν παντελώς απόυσα όλα τα χρόνια ασχολουμένη πως δεν θα γίνει η Πλούσκα. Δεν μπόρεσε να ψελλίσει ούτε ένα "έργο καθημερινότητας". Γιατι άραγε.
Κάντε λοιπόν μια βόλτα στην Άνδρο που αγνοείτε και που δεν ξέρετε να δείτε μερικά "έργα καθημερινότητας" που γίνονται και δεν έγιναν ποτέ.
Όσο για το ξεπούλημα οι ανεμογεννήτριες εκεί που πάνε δεν ενοχλούν. Ενοχλούν όμως τον Καπάκη που ως ΓΓΠΠ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ. Και το Σουσουδη που ως δήμαρχος τις ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ.
Αυτά τα λίγα γιατί το τρολάρισμα κυρίες μου δεν είναι δωρεάν στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro