27/11: Κυκλάδες μόνο 1!!! Στην Ελλάδα 2.013, στους 607 διασωληνωμένοι και 101 θάνατοι…

Όπως υπάρχουν μερικοί που πιστεύουν πως η γη είναι επίπεδη έτσι υπάρχουν και πολλοί που πιστεύουν πως "κρύβουν τα κρούσματα"...

Οι Κυκλάδες συνεχίζοντας την καλή πορεία τους εν μέσω πανδημίας είναι στο απυρόβλητο και σήμερα με μόνο ένα κρούσμα στη Σαντορίνη. Μας είναι δύσκολο να κατανοήσουμε φίλους αναγνώστες π.χ. από την Τήνο και την Άνδρο που επιμένουν για κρυφά κρούσματα στα νησιά μας όταν σε ολόκληρο το νομό Κυκλάδων εδώ και καιρό έχουμε μονοψήφια νούμερα και σήμερα έχουμε μόνο ένα ανάμεσα στα εκατοντάδες τεστ που γίνονται καθημερινά στο νομό μας. Κάποτε θα πρέπει να ξεπεράσουμε τις θεωρίες συνομωσίας. 

Κατά τα άλλα στην Ελλάδα για πρώτη φορά έπειτα από εβδομάδες ο αριθμός των διασωληνωμένων δεν αυξάνεται, καθώς σήμερα είχαμε 607 ασθενείς έναντι 608 την Πέμπτη. Στο 88% η πληρότητα των ΜΕΘ στην επικράτεια. 

Φτάσαμε πλέον να έχουμε περισσότερα από 25.000 τα ενεργά κρούσματα στη χώρα μας. Επιπλέον με τον σημερινό αριθμό μολύνσεων, η Ελλάδα ξεπερνά τα 100.000 κρούσματα κορωνοϊού (συγκεκριμένα, 101.287 περιπτώσεις) από την έναρξη της πανδημίας.

Κατά τα άλλα η Θεσσαλονίκη παραμένει πάντα πρώτη με 545 κρούσματα. Η Αττική με τριπλάσιο πληθυσμό ακολουθεί με 319. Όμως στο «κόκκινο» παραμένει η Λάρισα με 106, οι Σέρρες με 97 και η Μαγνησία με 80.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet