Χριστουγεννιάτικος μποναμάς: δύο καινούρια περιπολικά στην αστυνομία Άνδρου

Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης παραδίδει τα αυτοκίνητα στην αστυνομική διεύθυνση Κυκλάδων. Ένα εξ αυτών θα έρθει Άνδρο.

Αυξάνονται οι επιχειρησιακές δυνατότητες της αστυνομίας Άνδρου, καθώς ο μικρός και σε ορισμένες περιπτώσεις λίαν πεπαλαιωμένος στολίσκος αυτοκινήτων της ενισχύεται με δύο εντελώς καινούρια αυτοκίνητα. Το ένα αυτοκίνητο προέρχεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το άλλο, τύπου SUV, από δωρεά που εξασφάλισε ο δήμαρχος Άνδρου.

Το πρώτο αυτοκίνητο είναι λοιπόν καινούριο κι έρχεται από την Περιφέρεια, η οποία στα πλαίσια του ΕΣΠΑ 2014-2020 πήρε 39 οχήματα διαφόρων τύπων (23 ΙΧ, 12 Τζιπ, 4 μεταφοράς προσωπικού). Τα οχήματα αυτά διατέθηκαν στην αστυνομία για τις ανάγκες της σε Κυκλάδες και Δωδεκάνησα. Και η αστυνομική διεύθυνση Κυκλάδων αποφάσισε το ένα εξ αυτών να έρθει στην Άνδρο.

 

Το SUV που επέλεξε ο δήμαρχος και δώρισε η κυρία από τον Πισωλιμιώνα στην αστυνομία Άνδρου. Θα βαφεί στα χρώματα της αστυνομίας πριν έρθει στο νησί.

Το δεύτερο αυτοκίνητο είναι κι αυτό καινούριο και είναι τύπου SUV 4x4. Είναι δωρεά που εξασφάλισε ο δήμαρχος Άνδρου από ευκατάστατη αλλοδαπή, η οποία διατηρεί εξοχικό σπίτι στην περιοχή του Πισωλιμιώνα. Η εν λόγω κυρία αγαπά ιδιαίτερα την Άνδρο στην οποία περνά μεγάλο διάστημα. To SUV έχει ήδη πληρωθεί κι αναμένεται να φτάσει στην Άνδρο με τα χρώματα της ελληνικής αστυνομίας μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Να σημειώσουμε πως είναι η πέμπτη δωρεά - σε ενάμιση σε χρόνο - που εξασφαλίζει η σημερινή διοίκηση στα πλαίσια της προσπάθειας που κάνει από την πρώτη μέρα που ανέλαβε κινητοποιώντας όλους όσους κατοικούν ή έχουν αναφορά στην Άνδρο με στόχο την αναβάθμιση της ζωής στο νησί μας. Το τζιπ είναι η πέμπτη χορηγία που εξασφάλισε μετά την χορηγία της πλήρους μελέτης για το Δημοτικό Σχολείο Χώρας του Γ. Καμπάνη, την χορηγία της πλήρους μελέτης του Πολιτιστικού Κέντρου Γαυρίου από την εταιρεία ΕΝΤΕΚΑ, την χορηγία ασφάλισης αερομεταφοράς των κατοίκων της Άνδρου από την εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ και την χορηγία μιας πλήρους αίθουσας στο Γυμνάσιο-Λύκειο Γαυρίου από το Ίδρυμα Μωραΐτη. 

Ν.Ρ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Πολύ σωστά Βαριδιώτη όλα έχουν την ερμηνεία τους. Αντί να πας στο Βόσσο να σε εξετάσει ή να σου γράψει τα φάρμακα και να σου πάρει την ταρίφα πας στο αγροτικό ιατρείο που σου έφτιαξε η γαλλίδα και τα κάνεις τζάμπα. Αυτό όμως δεν σε συμφέρει να το λες.Επίσης δεν σε συμφέρει να λες πως η γαλλίδα πλήρωσε για τον δρόμο της και ξεκίνησε να γίνεται τσιμεντένιος επί Σουσούδη, αλλά δεν είχε πάρει άδεια ο προηγούμενος δήμαρχος και ο Καπάκης μαζί με τον Τζέκο που ψήφισες τον κάρφωσαν και σταμάτησε.
'Ολα 'εχουν την εξήγηση τους. Κι εσύ την δικιά σου κι αν ήταν δυνατόν θα σταμάταγες όλα τα έργα της Βόρειας Άνδρου μέχρι να βγει ο Καπάκης δήμαρχος και να βγάλει ο ήλιος κέρατα. Κι αν ήταν δυνατόν να έδιωχνες από το νησί όλους που έφτιαξαν πολυτελή σπίτια. Αλλά μετά που θα πουλάς εσύ τα καρότα σου;

This comment was minimized by the moderator on the site

Όλα έχουν την ερμηνεία τους.
Άσφαλτο προς τη βίλα της Γαλλίδας, στο πισωλιμνιωνα, άσφαλτο προς κουρταλη.
Με ένα σμπάρο δύο τριγωνια
Αυξάνετε η κίνηση προς τις δύο αυτές παραλίες, οπότε αυξάνετε και η δουλειά στη ταβέρνα του δημάρχου στο φελλό.
Τι και αν δεν υπάρχει άσφαλτος σε δρόμους μέσα στο Γαυριο και το Μπατσι.
Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα

This comment was minimized by the moderator on the site

Όταν οι μεγάλοι και καταξιωμένοι του νησιού βλέπουν οτι γίνεται έργο , υπάρχει θέληση για δημιουργία και τα χρήματα πιάνουν τόπο τότε βάζουν το χέρι και αυτοί στην τσέπη και βοηθούν. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ