Πρώτη αεροδιακομιδή μέσω της ασφάλισης του Δήμου Άνδρου!!!

 Νεαρός άνδρας από την περιοχή του Κορθίου χτες το απόγευμα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου με σοβαρό τραυματισμό στο αριστερό χέρι (κόψιμο από τζάμι). Το Κέντρο Υγείας του παρείχε τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά στην Αθήνα τις επόμενες ώρες. Οι γιατροί έκριναν πως θα έπρεπε να μεταφερθεί με ελικόπτερο. Το ΕΚΑΒ δήλωσε άρνηση αξιολογώντας το περιστατικό. 

Έτσι οι γιατροί συνεννοήθηκαν με τον δήμαρχο και αυτός ενεργοποίησε την ομαδική ασφάλεια που έχει υπογράψει ο Δήμος Άνδρου για αεροδιακομιδή των κατοίκων του νησιού με ετήσιο συμβόλαιο με την Ιντεραμέρικαν μέσω χορηγίας της εταιρείας Ίντρακατ. Το ελικόπτερο έφτασε σήμερα Σάββατο 23/1 στις 10:45 στο ελικοδρόμιο της Χώρας για να παραλάβει τον τραυματία. Μαζί του έφερε και γιατρό που είχε όλη την ευθύνη της μεταφοράς του νεαρού άνδρα σε όλη την πτήση.

 

 Το ελικόπτερο έφυγε στις 11:00 με προορισμό την Αθήνα. 

 Σημειώνουμε πως είναι η πρώτη φορά που ενεργοποιείται το συμβόλαιο της ομαδικής ασφάλισης των κατοίκων του νησιού για χρήση αεροδιακομιδής που είναι ένα από τα αντισταθμιστικά οφέλη που πέτυχε ο δήμαρχος στις διαπραγματεύσεις του με την εταιρεία Ίντρακατ, η οποία είναι κύριος μέτοχος στις ανεμογεννήτριες στο Φραγκάκι. 

Η έλευση του ελικοπτέρου της ιδιωτικής ασφάλειας ήταν ιδιαίτερα σημαντική γιατί δημιουργεί το αίσθημα ασφάλειας που είναι αναγκαίο για το νησί μας. Ιδίως σήμερα που αντιμετωπίζουμε και προβλήματα με τα πλοία αυτό το Σαββατοκύριακο. 

 Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο ελικόπτερο ανήκει στην Ιντερσαλόνικα που συνεργάζεται με την Ιντεραμέρικαν και είχε ξανάρθει προηγουμένως εγκαινιάζοντας και το πεδίο προσγείωσης ελικοπτέρων του Γαύριου για ιδιώτη ασθενή. Γίνεται φανερό πως με δύο πεδία προσέγγισης ελικοπτέρων και με το ομαδικό συμβόλαιο για τους κατοίκους η νέα διοίκηση του Δήμου Άνδρου έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την ασφάλεια των κατοίκων του νησιού. Κάνοντας πολλά βήματα εμπρός στην εμπέδωση αισθήματος σιγουριάς πως οι κάτοικοι δεν θα είναι αβοήθητοι...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"  

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ πολύ έξυπνη σκέψη για ανταποδοτικά στους ΑΠΕτζίδες..
το κορυφαίο θα ήταν το ελικόπτερο να παραλάμβανε τον ασθενή απο το Παιδιο στο Γαύριο...
Σιγά σιγά θα γίνει και αυτό...

This comment was minimized by the moderator on the site

Δυστυχώς άγονη γραμμή είναι η Άνδρος. Από την στιγμή που ούτε οι εταιρείες λαϊκής βάσης δεν προχώρησαν, παλαιότερα βλέπε τα πλοία Πάρος και Νάξος. Τι να περιμένει κάποιος από ιδιωτικές ναυτιλιακές εταιρείες. Να είστε καλά κυριε διαχειριστή που τους δικαιολογείται κιόλας. Κατηγορησατε τον αρμόδιο υπουργό ότι δίνει οικονομικές ενισχύσεις σε λάθος χρονική περίοδο. Τις προηγούμενες ενισχύσεις τις τσέπωσαν και σίγουρα θα ξαναδωθουν επιπλεον ενισχύσεις. Ας μην τους χαρακτηρίσουμε πονηρούς αλλά ότι μπαίνει στην αριστερή τους τσέπη δεν ξαναβγαίνει. Τα πλοία υποθήκη στις τράπεζες είναι μέχρι να τα ξεχρεώσουν. Ο αρμόδιος υπουργός μάλλον δεν είναι αυστηρός και άθελά του τους κάνει αβάντα. Αν δεν μπορουν να αντεπεξέλθουν ας το κλείσουν το μαγαζί οι ευρωπαϊκές εταιρείες το καμποτάζ περιμενουν να λήξει.

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Η τελευταία φράση ως απολύτως ψευδής ΔΕΝ δημοσιεύεται. Ξαναδιαβάστε τι γραψαμε και μην παραποιείτε τα γραφόμενα. Ταξιδεύουμε ατελώς ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (όχι οικογενειακά) σε όλες τους προορισμούς των εταιρειών που καλύπτουν την Άνδρο ως ΕΝ ΑΝΔΡΩ.
Γράφετε λάθος σχόλιο σε λάθος άρθρο.
Στηρίζουμε τις εταιρείες που στηρίζουν το νησί. Και οι δύο εταιρείες στήριξαν το νησί σε 11μηνη πανδημία με επιδοτήσεις μόνο 5 μηνες. Ταξίδευαν με ζημία ΟΛΟ τον χρόνο για πρώτη φορά. Αμα δεν το βλέπετε δεν μπήκατε σε καράβι εφέτος. Οι εταιρείες λαϊκής βάσης απέτυχαν ολοσχερώς. Που τις ξεθάψατε. Χωρίς κάποιες επιδοτήσεις στην πανδημία ΔΕΝ θα είχε καράβια. Είστε εκτός πραγματικότητας. ΔΕΝ υπάρχει καμποτάζ. Οι γραμμές της Κρήτης και του Ιονίου ανήκουν και σε ξένες εταιρείες ή όχι. Που ζείτε; Στο 1985;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 μήνα πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ευτυχώς που έγινε και αυτό γιατί μετά την ανακοίνωση για τα υδατοδρομια φανταζουμε σαν άγονη γραμμή

This comment was minimized by the moderator on the site

Αρχηγέ την πατήσαμε. Πρέπει να απαντήσουμε άμεσα. Βγάλε αμέσως τον Γιάννη με συνταγή για τάρτα με ροζ πραλίνα!! Θα τους σκίσουμε. Θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει. Γιουπι!! Είσαι πολυ μεγάλος!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Χίλια μπράβο στον Κύριο Δήμαρχο για τη συνεργασία που έκανε με την εταιρεία αεροδιακομιδής, καθώς βέβαια και για την άμεση κινητοποίησή του στην περίπτωση του τραυματία από το Κόρθι. Με τέτοιες ενέργειες όλοι αισθανόμαστε περισσότερο ασφαλείς στην Άνδρο.

This comment was minimized by the moderator on the site

...και σίγουρα θα βρεθούν πάλι οι γνωστοί και γραφικοί μπαστουνόβλαχοι να μιλήσουν για καθρεφτάκια στους ιθαγενείς. Τόσο κοστολογούν το ύψιστο αγαθό της υγείας οι ψευτοοικολόγοι των σπιζαετών και των άλλων δίποδων...