Πάνω από 2.500 για το εμβόλιο! Και νέα προθεσμία. Ανακοίνωση Δήμου Άνδρου...

 

 Το ένα από τα δύο εμβολιαστικά τμήματα του Κέντρου Υγείας Άνδρου...

Τελικά ξεπέρασαν τις 2.500 αυτοί που δήλωσαν για εμβολιασμό στον Δήμο Άνδρου. Ήδη οι μαζικοί εμβολιασμοί με βάση τους καταλόγους του Δήμου Άνδρου έχουν ξεκινήσει. Μέχρι στιγμής έχουν ήδη εμβολιαστεί 100 από αυτούς που δήλωσαν.

Ο Δήμος Άνδρου βλέποντας την μαζική προσέλευση σήμερα Τετάρτη 21 Απριλίου τελευταία μέρα των δηλώσεων έβγαλε ανακοίνωση δίνοντας προθεσμία μια ακόμα εβδομάδα (μέχρι Μ. Τετάρτη 28 Απριλίου) ώστε να εγγραφούν όλοι οι άνω των 18 ετών (Έλληνες και αλλοδαποί) που διαμένουν στην Άνδρο. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ καλούνται να το δηλώσουν και να καταθέσουν αίτηση ώστε να βγάλουν προσωρινό για το εμβόλιο.

Το δεύτερο τμήμα εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας Άνδρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΝΕΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ  ΑΝΔΡΟΥ

Το εγχείρημα του Δήμου Άνδρου να συμβάλλει στην οργάνωση του μαζικού εμβολιασμού των κατοίκων του νησιού, συνεχίζεται. Από Πέμπτη, 22 Απριλίου μέχρι και την Μ. Τετάρτη, 28 Απριλίου όσοι είναι κάτοικοι Άνδρου (Έλληνες- Αλλοδαποί), ηλικίας 18 και άνω και επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να το δηλώνουν μέσω του Δήμου Άνδρου, μαζί με τα εξής στοιχεία:

  1. Ονοματεπώνυμο (με κεφάλαια), όπως αναγράφεται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ,
  2. ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, θα πρέπει να προβούν σε διαδικασία έκδοσης προσωρινού Αριθμού.
  3. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό).

Τα στοιχεία δηλώνονται με τους εξής τρόπους:

Μέσω mail: Στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Mέσω τηλεφώνου: 2282360241, από τις 8 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ.

Όσοι από τους κατοίκους έχουν ήδη προγραμματίσει εμβολιασμό μέσω του Κέντρου Υγείας Άνδρου, δεν χρειάζεται να επικοινωνήσουν με τον Δήμο Άνδρου. Τα ήδη προγραμματισμένα ραντεβού θα πραγματοποιηθούν ως έχουν αρχικώς διαμορφωθεί από το Κέντρο Υγείας.

Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 2.500 άτομα.

Η συμμετοχή στους εμβολιασμούς χτίζει τείχος ανοσίας απέναντι στον ιό και είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή, κοινωνική και οικονομική λειτουργία.

Η Άνδρος είναι και γίνεται ακόμη περισσότερο ασφαλής προορισμός.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

Στις Κυκλάδες ειχαμε σήμερα 7 κρούσματα. Αναλυτικά: 2 κρούσματα στην ΠΕ Θήρας, 1 κρούσμα στην ΠΕ Κέας-Κύθνου, 1 κρούσμα στην ΠΕ Νάξου, 1 κρούσμα στην ΠΕ Πάρου, 2 κρούσματα στην ΠΕ Σύρου.
Στην Ελλάδα σήμερα είχαμε 3.015 νέα κρούσματα, 831 διασωληνωμένους και 86 θανάτους. Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας ήταν 556. Στην Αττική εντοπίστηκαν 1418 κρούσματα, στη Θεσσαλονίκη 442 και στη Λάρισα 101.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Για να είναι αποτελεσματικός ο μαζικός εμβολιασμός κατά του Covid19 χρειάζεται να εμβολιαστούν όλοι όσοι βρίσκονται στο νησί και όχι μόνο όσοι έχουν ΑΜΚΑ. Φαίνεται πως η Ελληνική γραφειοκρατία έχει πρόβλημα με αυτό και ζήτησε την έκδοση προσωρινού ΑΜΚΑ από τους μη έχοντες. Ούτε αυτό όμως μπορεί να διαχειριστεί σωστά με αποτέλεσμα πολοί, όπως εγώ, να περιμένουν την έκδοση ή την ενεργοποίηση του προσωρινού ΑΜΚΑ για εβδομάδες. Σημειώνω ότι στο Ηνωμένο Βασίλειο η κυβέρνηση, στην αρχή των εμβολιασμών, συμβούλεψε και τους παράνομους μετανάστες να σπεύσουν να εμβολιαστούν χωρίς να τους γίνει έλεγχος!

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλό είναι που το διευκρινίσατε αυτό, σχετικά με ποιας εταιρείας θα εμβολιζόμαστε στην Άνδρο !
Δεν είναι καθόλου κακό, με τόσα που κυκλοφορούν και διαβάζουμε όλοι μας και εννοώ από αξιόπιστες πηγές και διεθνή sites , ότι , όλοι μας να προσέλθουμε αφού εχουμε εδώ στο νησί μόνον εμβολιασμούς με την εταιρεία ΡFizer ! !
Άσχετα αν μας άρεσει η όχι, προφανώς και δεν έχουμε ποσοστά από την Pfizer, αλλά στη τελική ας πάνε να το βελτιώσουν οι άλλοι , μετά από τόσα που διαβάζουμε !

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ
ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΚΥΒΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΤΣ 2.500 ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΠΟΙΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ? ?
ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ? ?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Απορώ πως δεν το ξέρετε; Όλη η Άνδρος γνωρίζει πως είναι της PFIZER. Κάθε νησί έχει μόνο έναν τύπο εμβολίου. Με αυτόν που άρχισε για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα. Αυτά έχουν γραφεί στην αρχή των εμβολίων. Αλλά μιας και ρωτήσατε σας απαντήσαμε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro