ΑΝΔΡΟΣ: Ηλικιωμένος που δεν θέλησε να εμβολιαστεί διακομίστηκε θετικός στο νοσοκομείο Σύρου!...

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έχει μεταφέρει τον ηλικιωμένο κάτοικο της Άνδρου στο Κέντρο Υγείας Άνδρου.

Πιστοποιήθηκε ηλικιωμένος μόνιμος κάτοικος σε ορεινό χωριό της Χώρας θετικός στον κορονοϊό. Ο ηλικιωμένος που ζούσε μαζί με την γυναίκα του δεν είχε εμβολιαστεί από δική του επιλογή!

Το ΕΚΑΒ Άνδρου λειτουργώντας με επαγγελματισμό και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα μετέβη στην οικία του και τον μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Κέντρου Υγείας Άνδρου. Η κατάσταση του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή και κλήθηκε πλωτό μέσο να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Σύρου γιατί το πλωτό του λιμενικού Άνδρου έλειπε σε αποστολή στο Ανατολικό Αιγαίο.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρει τον ηλικιωμένο στο πλωτό του λιμενικού Τήνου στο Μπατσί για να πάει στο νοσοκομείο της Σύρου.

Ο ασθενής μεταφέρθηκε από Χώρα στο Μπατσί με ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.  Το πλωτό του λιμεναρχείου Τήνου τον μεταφέρει στη Σύρο. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετά από κάθε μεταφορά ψεκάζεται και απολυμαίνεται πλήρως.

Το Κέντρο Υγείας Άνδρου έκανε μοριακό τεστ σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του και περιμένει τα αποτελέσματα αύριο, ενώ ζήτησε να μείνουν σε απομόνωση όλοι όσοι είχαν επαφή μαζί του για το αναγκαίο διάστημα που προβλέπεται από τα πρωτόκολλα.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΝΑ 'ΜΑΝΤΡΩΣΟΥΝ' ΤΟΝ ΕΞΥΠΝΟ ΠΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΕΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ ΠΑΛΙ. ΑΣ ΤΟΥ ΚΟΨΟΥΝ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ 'ΑΡΝΗΤΗΣ' ΕΙΝΑΙ...

This comment was minimized by the moderator on the site

Σε Αυστρία και Ελβετία θα τον έστελναν σπίτι του. Οι αρνητές αφού το κράτος τους δίνει το δικαίωμα να εμβολιαστούν και δεν το κάνουν, γιατί να φορτώνονται στα νοσοκομεία ενώ την ίδια στιγμή ίσως αυτή η κλίνη να είναι πολύτιμη για κάποιον που δεν πρόλαβε λόγω ηλικίας να εμβολιαστεί; Οι περισσότεροι νέοι που είναι σε λίστες εμβολιασμού είναι πιο πολύτιμοι από τον ξεροκεφαλο χωριάτη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Για να μαθαινουν οι παλαιοτεροι και να θυμουνται οι νεοι!!!!