ΕΟΔΥ: Τρία ακόμα κρούσματα στην Άνδρο. Σε επιφυλακή οι υγειονομικές αρχές…

Τρία νέα κρούσματα στην Άνδρο έδωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ. Από τις πληροφορίες πρόκειται για νέους ανθρώπους. Οι δύο εντοπίζονται στην περιοχή του Γαυρίου. Σύμφωνα με τα στοιχεία αναμενόταν στο Γαύριο να βγουν κάποια κρούσματα μιας και είχαν περάσει αρκετές μέρες από τα πρώτα. Στο Κόρθι αναμένουν να περάσει το χρονικό διάστημα για να δούμε τι θα δώσει. Η κατάσταση εξελίσσεται και οι υγειονομικές αρχές είναι σε επιφυλακή.

Σήμερα στις Κυκλάδες είχαμε 13 κρούσματα. Αναλυτικά, 3 κρούσματα στην Π.Ε. Ανδρου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Θήρας, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Μυκόνου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Πάρου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σύρου και 2 κρούσματα στην Π.Ε. Τήνου.

Τέλος, να σημειώσουμε πως σήμερα Κυριακή από 18:00 μέχρι 21:00 γίνονται rapid test στο Γαύριο για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς που δεν έχουν προμηθευτεί self test.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ετσι! Τα αλλα νησιά ανοίγουν και η Ανδρος μας, που άντεξε στα δύσκολα, τα έκανε μαντάρα τωρα στο τέλος. Ποιος φταίει; Μικρή σημασία εχει! Εκείνο που μετράει ειναι πως σε λιγο ο ΕΟΔΥ θα μας «βαφτίσει» βαθύ κόκκινο. Κριμα! Ας προσέχαμε... Ας προσέχαμε οταν βλέπαμε παραμονές Πασχα το νησι να γεμίζει κόσμο, ας προσέχαμε οταν στο σούπερ μάρκετ κρύβαμε το κρούσμα, ας προσέχαμε οταν μας δόθηκε η ευκαιρια να εμβολιαστουμε και καποιοι δεν πήγαν, ας προσεχαμε οταν κυκλοφορούσα με χωρίς μάσκες και μέτρα γιατι «έλα μωρε τωρα, εμείς δεν κολλήσαμε τόσο καιρο, τωρα θα κολλήσουμε;»