ΓΑΥΡΙΟ: τρία κρούσματα στα rapid test για τους μαθητές! Κλειστά τα σχολεία στο λιμάνι για απολύμανση!...

Από τους ψεκασμούς απολύμανσης του Δήμου Άνδρου σε δημόσιους χώρους στο Γαύριο.

Μόλις πριν τρεις ώρες γράφαμε πως οι υγειονομικές αρχές της Άνδρου είναι σε επιφυλακή ενόψει του αποψινού rapid test που είχε προγραμματίσει ο Δήμος Άνδρου για τους μαθητές που δεν είχαν βρει στα φαρμακεία self test. Πριν λίγο ολοκληρώθηκε ο έλεγχος των προσελθόντων μαθητών, καθηγητών και γονέων στο Γαύριο και βρέθηκαν τρία θετικά. Πρόκειται για μητέρα με δύο παιδιά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη τα σχολεία του Γαυρίου θα παραμείνουν αύριο Δευτέρα 17/5 κλειστά σύμφωνα με απόφαση δημάρχου για απολύμανση. Για την απολύμανση Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, κλήθηκε απόψε και θα έρθει αύριο ειδικό συνεργείο του ανδριώτη Λεωνίδα Ζαΐρη από την Αθήνα. Το νηπιαγωγείο θα λειτουργήσει κανονικά.

Υπενθυμίζουμε πως όπως μας είχε εξηγήσει νωρίτερα οι υγειονομικές υπηρεσίες περίμεναν κρούσματα στο Γαύριο γιατί είχε γίνει ο κύκλος του χρόνου και αν υπήρχαν θα βγαίνανε. Όπως και βγήκαν απόψε. 

Αύριο το πρωί ο ΕΟΔΥ και το Κέντρο Υγείας Άνδρου συνεχίζουν τα προγραμματισμένα από τον Δήμο Άνδρου για τους μαθητές στην Χώρα. Θα ξεκινήσουν 7:45 και θα τελειώσουν 9:00. Για να μπορέσουν τα παιδιά να πάνε σχολείο.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet