Ένα κρούσμα στην Άνδρο. Ολοκληρώνεται αύριο η πρώτη δόση εμβολιασμού των ενηλίκων του νησιού...

Εξαιρετική δουλειά έκανε το Κέντρο Υγείας Άνδρου εμβολιάζοντας τους ενήλικες του νησιού...

Ένα κρούσμα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ σήμερα Τρίτη 1/6 στην Άνδρο. Οι πληροφορίες λένε είτε για ανδριώτη που δεν ήρθε στην Άνδρο γιατί βρέθηκε θετικός σε self test στην Αττική είτε για εργαζόμενο σε τουριστική επιχείρηση. Και στις δύο περιπτώσεις οι εστίες που υπήρχαν φαίνεται πως δεν δίνουν πια κρούσματα.

Κατά τα άλλα ολοκληρώνεται αύριο η πρώτη δόση σε όλους όσους ενήλικες κατοικούν στην Άνδρο και δήλωσαν πως ήθελαν να εμβολιαστούν. Σύμφωνα με τα στοιχεία έχουν εμβολιαστεί μέχρι χτες σχεδόν 8.000! Με την πρώτη δόση 5.450 και με τις δύο 2.550. Με τους σημερινούς κι αυριανούς εμβολιασμούς θα φτάσουμε κοντά στους 6.000 εμβολιασμένους ενήλικες. Από εκεί και μετά θα επιταχυνθεί ο ρυθμός της δεύτερης δόσης (εμβολιάζονται πάνω από 200 άτομα τη μέρα). Έτσι ώστε μέχρι τα μέσα Ιουνίου να έχουν εμβολιαστεί και οι 6.000 και με τις δύο δόσεις. Αυτό θα είναι το «διαβατήριο» για μια covid free Άνδρο εφέτος το καλοκαίρι.

Κατά τα άλλα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε σήμερα 10 κρούσματα σε 3 νησιά. Αναλυτικά, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Άνδρου, 4 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 5 κρούσματα στην Π.Ε. Σύρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet