Απόπειρα αυτοκτονίας! Νυχτερινή μεταφορά στη Σύρο με το πλωτό της Τήνου...

Γύρω στις 16:30-17:00 της Τρίτης 1/6/21 43χρόνος ημεδαπός επισκέπτης, που διέμενε σε δωμάτιο του Κορθίου, επιχείρησε να αυτοκτονήσει πλήττοντας τον εαυτό του με μαχαίρι στο σώμα και στο χέρι. Τον βρήκαν και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε και τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Άνδρου όπου οι γιατροί του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και τον σταθεροποίησαν. Ο τραυματίας είχε τις αισθήσεις του. Η αστυνομία που επιλήφθηκε της υπόθεσης απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια.

Στη συνέχεια οι γιατροί κάλεσαν το ΕΚΑΒ από την Αθήνα, αλλά λόγω της σταθερής κατάστασης του τραυματία τελικά ειδοποιήθηκε το λιμεναρχείο Τήνου κι έστειλε το πλωτό ΛΣ-609 στην Άνδρο. Το σκάφος του λιμενικού της Τήνου έφτασε γύρω στις 10:00. Μπήκε με προσοχή και έδεσε στο λιμάνι. Όσοι ήταν στα παραλιακά καφέ ανησύχησαν γιατί κατάλαβαν πως κάτι σοβαρό συνέβαινε για να έρθει το σκάφος της Τήνου στην Άνδρο. Μετά από 5λεπτο κατέβηκε στο λιμάνι της Άνδρου το ασθενοφόρο με τον τραυματία, ο οποίος μεταφέρθηκε στο σκάφος του λιμεναρχείου Τήνου. 

Γύρω στις 10:20 ολοκληρώθηκε η μεταφορά και το σκάφος της Τήνου έφυγε για Σύρο, για το εκεί τοπικό νοσοκομείο. Στο όλο περιστατικό το Εν Άνδρω ήταν παρόν. Μιλήσαμε με τους γιατρούς που είπαν πως για την ώρα ο τραυματίας ήταν σταθερός, καθώς δεν είχε πλήξει ως φαινόταν κάποιο ζωτικό όργανο. Το σκάφος του λιμεναρχείου Τήνου έφυγε στις 10:30 με κατεύθυνση τη Σύρο. Για μια ακόμα φορά μέσα σε δύο μέρες το λιμενικό μετέφερε από Άνδρο στη Σύρο: χτες ασθενή με το σκάφος της Άνδρου και σήμερα τραυματία με το σκάφος της Τήνου. Να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες μας πως ο 25χρονος ασθενής που διακομίσθηκε χτες στη Σύρο εγχειρίστηκε στο στομάχι (είχε γαστρορραγία) και σώθηκε...

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Διάτρηση στομαχου ηταν οχι γαστρορραγία!Αλλο το ενα και αλλο το αλλο.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ευχαριστούμε για την διόρθωση. Πιθανόν δεν καταλάβαμε σωστά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro