Μηδέν κρούσματα η Άνδρος. 9 στις Κυκλάδες. Και μια απάντηση στους κινδυνολόγους…

Συνεχίζονται και τα rapid test και οι εμβολιασμοί...

Για μια ακόμα μέρα η Άνδρος είχε μηδέν κρούσματα. Για μια ακόμα μέρα μια σειρά επαναλαμβανόμενα επί μήνες νησιά των Κυκλάδων έχουν κρούσματα. Συγκεκριμένα σήμερα έχουμε: 3 κρούσματα στην Π.Ε Θήρας, 1 κρούσμα στην Π.Ε Μυκόνου, 2 κρούσματα στην Π.Ε. Νάξου, 2 κρούσματα στην Π.Ε Πάρου, 1 κρούσμα στην Π.Ε. Σύρου.

Άραγε οι κινδυνολογούντες ανώνυμοι στα σχόλια και η καταπονημένη ιστοσελίδα της κυρίας της αντιπολίτευσης – αυτή που μέτραγε τα διπλά θετικά τεστ για μονά τον Μάρτη - δεν καταλαβαίνουν πως η κινδυνολογία έχει όρια. Απειλούν την Άνδρο με «κλείσιμο» και με τρίτο και τέταρτο κύμα…

Γράφουν και στο fb!!! Κι είναι προφανές πως έχουν τρικυμία εν κρανίω. Αν η Άνδρος κινδυνεύει να κλείσει τότε τι θα γίνει με την Σαντορίνη, τη Μύκονο, τη Νάξο, την Σύρο και την Πάρο; Τι θα πάθουν αυτές που βγάζουν συνέχεια κρούσματα επί μήνες; Ποιος ορίζει έτσι εύκολα πιο νησί κλείνει και ποιο όχι;

Σίγουρα όχι μόνος του ο Χαρδαλιάς που τον επικαλείται μέρα παραμέρα ένας φουκαράς στο fb. Νομίζει ο έρμος πως ο Χαρδαλιάς δεν έχει άλλη δουλειά και τον διαβάζει στο fb!!! Νομίζει πως τρομάζει τον κόσμο με την επίκληση του ονόματος του!!! Ναι, τρομάζει τα μικρά παιδάκια που δεν τρώνε το φαΐ τους!!!

Ψυχραιμία και μην ακούτε τους κατ’ επάγγελμα κινδυνολόγους. Η Άνδρος πρέπει να προσέξει. Πρέπει να τηρεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πηγαίνει αρκετά καλά παρά τα μεταπασχαλινά κρούσματα. Οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά και με γοργό ρυθμό. Κι έρχεται και άλλη υγειονομική βοήθεια στο νησί, την οποία θα ανακοινώσουμε μόλις οριστικοποιηθεί.

 

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Άνοιξε η τουριστική περίοδος με πλήθος κόσμου να κατακλύζει τα νησιά κάθε μέρα.
Τα σαββατοκύριακα το αδιαχώρητο στους δρόμους και τα μαγαζιά.
Ανθρωποι και άνθρωποι να πηγαινοέρχονται τουρίστες απο ολον τον κοσμο, Ρομά από κάθε γωνιά της Ελλάδος, λαθρομετανάστες από κάθε γωνιά της γης Αλλοδαποι οπου στις χώρες τους δεν φορούν ούτε μάσκα( βλ. Αλβανια ) και το αποτελεσμα ειμαστε χωρις κρουσματα στο πορτοκαλί (περτικαλί οπως έλεγαν χαριτολογώντας οι αγράμματοι αλλά μορφωμένοι παππούδες και γιαγιάδες μας) χωρίς κρούσματα
Το χειμώνα απομονωμένοι έγκλειστοι χωρίς να κυκλοφορεί κάνεις, εμβολιασμένοι με ένα και δύο και τρία εμβόλια με μάσκες γάντια σακούλες γυαλιά και ότι άλλο έχει κανείς.
Το αποτελεσμα κόκκινο με χιλιάδες κρούσματα και θανάτους. Τώρα έρχεται και το δεύτερο κύμα μετά το τρίτο, τέταρτο και μετά τρυκιμια.