Ξεκινά άμεσα ο εμβολιασμός με Johnson & Johnson. Από αύριο οι εγγραφές στις καταστάσεις του Δήμου Άνδρου.

 

NEO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Ο Δήμος Άνδρου σε συνεργασία με τη Διευθύντρια του Κ.Υ. Άνδρου. Ευαγγελίας Λιαποπούλου, το Συντονιστικό Κέντρο ΓΕΕΘΑ και τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, ανακοινώνει την έναρξη από αύριο, Πέμπτη 10.06.21, προγράμματος εμβολιασμού με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson, με στόχο την πλήρη εμβολιαστική κάλυψη λόγω αύξησης πληθυσμού στο νησί τη θερινή περίοδο. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ενδιαφερόμενους πολίτες άνω των 18 ετών.

Όσοι έχουν την παραπάνω προϋπόθεση και επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν από αύριο, Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 να δηλώσουν μέσω mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.:

  1. Ονοματεπώνυμο (με κεφάλαια), όπως αναγράφεται στη Βεβαίωση ΑΜΚΑ,
  2. ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ, θα πρέπει να προβούν σε διαδικασία έκδοσης προσωρινού Αριθμού.
  3. Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό ή/και σταθερό). 

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσκομίζουν τα παραπάνω στοιχεία στον Δήμο Άνδρου (κτήριο Βούλγαρη, Χώρα, 1ος όροφος, υπόψη κας Ανύση) κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. 

Για διευκρινίσεις ως προς τη διαδικασία, μπορείτε να καλείτε στο 2282360238 (Δευτέρα- Παρασκευή, 8.00-14.00). Συστήνουμε να μην χρησιμοποιείτε την τηλεφωνική γραμμή για να δίνετε τα στοιχεία σας, προκειμένου να μην εμφανίζονται λάθη στη σωστή εγγραφή των στοιχείων, που μπορεί να συμβεί με τον προφορικό λόγο.  

Ανδριώτες και Ανδριώτισσες,

Ο Δήμος Άνδρου και οι λοιποί φορείς του νησιού συνεχίζουν και ενδυναμώνουν την εμβολιαστική ικανότητα της Άνδρου. Υλοποιείται ένα ακόμη μέτρο προστασίας και θωράκισης της Δημόσιας Υγείας του νησιού, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένας ακόμη τρόπος να συνεχίσει η Άνδρος να είναι ασφαλής προορισμός για όλους. Η συμμετοχή στους εμβολιασμούς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ομαλή, κοινωνική λειτουργία.

Με εκτίμηση,

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet