ΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ RAPID TEST ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ RAPID TEST ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Οι διαδικασίες για την έκδοση βεβαιώσεων κατόπιν διενέργειας Rapid Tests από τις κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ είναι οι ακόλουθες:

  • Η βεβαίωση του αποτελέσματος του ελέγχου είναι διαθέσιμη εντός 24ωρών από τη διενέργειά του, μέσω της ιστοσελίδας https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19? με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet.
  • Όσοι χρειάζονται βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος για να ταξιδέψουν, θα πρέπει εγκαίρως να υποβληθούν σε έλεγχο, προκειμένου να υπάρχει ο απαιτούμενος χρόνος για την έκδοση της βεβαίωσης μέσω της ιστοσελίδας https://www.gov.gr/ipiresies/ugeia-kai-pronoia/koronoios-covid-19?, καθώς η κινητή μονάδα υγείας δεν εκδίδει χειρόγραφες βεβαιώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι για τους ταξιδιώτες απαιτείται αρνητικό Rapid Test, που διενεργήθηκε τις τελευταίες 48 ώρες πριν από το ταξίδι.

Οι πολίτες, που θα προσέλθουν για τη διενέργεια των ελέγχων, θα πρέπει απαραίτητα να έχουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ. Όσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ ή ΑΦΜ, παρακαλούνται να επικοινωνούν με την κινητή μονάδα ΕΟΔΥ Άνδρου στο τηλ. του Κέντρου Υγείας (2283060000 και 2282360001).

Υπενθυμίζεται ότι, Rapid Tests διενεργούνται σταθερά στο Κέντρο Υγείας Άνδρου (Χώρα), από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από 9 το πρωί έως 5 το απόγευμα.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet