Άνδρος 3 κρούσματα. Κυκλάδες 128!

Ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ 3 κρούσματα στην Άνδρο το τελευταίο 24ωρο. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι επισκέπτες μάλλον. Το 1 στο Μπατσί (το γράψαμε ήδη από χτες) και τα άλλα 2 στο Γαύριο. Στις Κυκλάδες ανακοινώθηκαν 128. Αναλυτικά: Άνδρος 3, Θήρα 28, Μήλος 2, Μύκονος 39, Νάξος 8, Πάρος 43, Σύρος 3, Τήνος 2.

Τα παραπάνω στοιχεία διαχωρίζουν τα νησιά με μεγάλη διασπορά από τα νησιά με περιορισμένη διασπορά. Στην πρώτη κατηγορία είναι τα κοσμοπολίτικα νησιά Θήρα (28), Μύκονος (39), Πάρος (43). Στη δεύτερη κατηγορία είναι τα νησιά κυρίως εσωτερικού τουρισμού όπως Άνδρος (3), Μήλος (2), Νάξος (8), Σύρος (3) και Τήνος (2).

Με βάση τα παραπάνω στοιχεία η Άνδρος παραμένει στη κατηγορία των περιστασιακών κρουσμάτων και η εικόνα της είναι επιδημιολογικά καλή. Ας κρατήσουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο και ας εμβολιαστούν όσοι δεν έχουν κάνει εμβόλιο για να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Προχθές στο Β........ (διαγράψαμε μια λέξη. Χωρίς φωτογραφία δεν ανεβάζουμε καταγγελία, Ευχαριστούμε για την κατανόηση - ΕΝ ΑΝΔΡΩ)... στο Γαύριο η κυρία που εξυπηρετεί στα τυριά ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ. Όχι κατεβασμένη! ΧΩΡΙΣ! Εφυγα, και παράτησα το καλάθι και με ό,τι είχα παρει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μετάνοιωσα που δεν την τράβηξα φωτογραφία να την ανεβάσω στα social media! Ξέρετε πόσο εύκολα γίνονται τα 3 κρούσματα 30;;;;

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro