ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΝΔΡΟΥ: Αλλαγή φρουράς...

Ελένη Ζινάπη και Δημήτρης Πρινιωτάκης στο καταπράσινο προαύλιο του Πυροσβεστικού Κλιμακίου στον Άνδρο.

Αλλαγή φρουράς μετά από 7 χρόνια στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άνδρου. Απήλθε ο πυραγός Χρήστος Παπαϊωάννου και ανέλαβε προϊστάμενος του Κλιμακίου ο υποπυραγός Δημήτρης Πρινιωτάκης. Επίσης αναπληρώτρια προϊσταμένη ανέλαβε η ανθυποπυραγός Ελένη Ζινάπη, που ήρθε στην Άνδρο από την Θεσσαλονίκη. Η πυροσβεστική Άνδρου, που τόσα έχει προσφέρει στο νησί ολοκλήρωσε την αλλαγή φρουράς κι είναι έτοιμη να συνεχίσει το έργο της στο νησί.

Ο νέος προϊστάμενος του Κλιμακίου υποπυραγός Δημήτρης Πρινιωτακης, κατάγεται από την Άνδρο. Σπούδασε μηχανολόγος - μηχανικός στο Πολυτεχνείο Πατρών. Τον Μάιος του 2007 ξεκίνησε στην πυροσβεστική Άνδρου ως εποχικός πυροσβέστης. Τον Ιούνιος του 2008 μπήκε στη Σχολή Πυροσβεστών και τοποθετήθηκε στο κλιμάκιο της Άνδρου τον Οκτώβριο του ίδιου έτους. Τον Σεπτέμβριος του 2012 μπήκε με πανελλήνιες εξετάσεις στην Πυροσβεστική Ακαδημία για αξιωματικός του πυροσβεστικού σώματος. Κατά την διάρκεια της τριετούς φοίτησης του υπηρέτησε στην Π.Υ. Νέας Μάκρης, στον 10ο ΠΣ Αθηνών και στο πεζοπόρο τμήμα της ΕΜΑΚ. 

Τον Ιούνιο του 2015 αποφοίτησε ως ανθυποπυραγος και τοποθετήθηκε προϊστάμενος στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Καρδαμύλων στη Χίο. Τον Οκτώβριο του 2016 μετατέθηκε ως αναπληρωτής Προϊσταμένου στο ΠΚ Άνδρου. Τον Ιούνιο του 2021 ανέλαβε προϊστάμενος του πυροσβεστικου κλιμακίου Άνδρου.

Η Ε. Ζινάπη, η Ι. Σαραβάνου, ο Χ. Παπαϊωάννου, ο Δ. Λοτσάρης και ο Δ. Πρινιωτάκης στο δημαρχείο Άνδρου.

Η αναπληρώτρια προϊσταμένη Ελένη Ζινάπη είναι από την Αλεξανδρούπολη. Κατετάγη στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1998. Υπηρέτησε στο Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος από το 1999 έως και το 2004. Από το 2005 έως και τον Ιούνιο του  2021 υπηρέτησε στη ΔΙ.ΠΥ. Ν.Θεσσαλονίκης καθώς και στο Γραφείο Συντονιστή Επιχειρήσεων Δυτικής, Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (με έδρα τη Θεσσαλονίκη). Είναι απόφοιτη της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών. Μιλά Γερμανικά και Αγγλικά.

Η τυπική παράδοση - παραλαβή της διοίκησης του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου έγινε αρχές Ιουλίου στο δημαρχείο της Άνδρου με την παρουσία του δημάρχου Άνδρου Δ. Λοτσάρη και της υπεύθυνης Πολιτικής Προστασίας Δήμου Άνδρου Ι. Σαραβάνου. 

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ" 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας ηγεσίας του ΠΚ Άνδρου,να είναι μία ανοδυνη περίοδος για το προσωπικό και το νησί. Συγχαρητήρια στο site για την προβολή και την συμπαράσταση στο έργο του Π Κ

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 2 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro