Ανακοπή 80χρονου σε παραλία στο Στιβάρι. Ανάγκη κινητής μονάδας στο Γαύριο.

Φωτογραφία αναγνώστη από το σημερινό περιστατικό 

Ελληνοαμερικάνος 80 ετών υπέστη ανακοπή σε παραλία στην περιοχή Στιβάρι. Επί τόπου έσπευσε το ΕΚΑΒ όπου διαπίστωσε τον θάνατο του. Σύμφωνα με όσα εξήγησαν στο ΕΝ ΑΝΔΡΩ ο επικεφαλής του ΕΚΑΒ και η διευθύντρια του Κέντρου Υγείας, αυτές τις μέρες του μεγάλου καύσωνα θα πρέπει όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι να προσέχουν διπλάσια. Να μην βγαίνουν στον ήλιο και να μην πηγαίνουν για μπάνιο καταμεσήμερο με αυτές τις ακραίες καιρικές συνθήκες.

Εν τω μεταξύ σύσκεψη γίνεται αυτή την ώρα στο δημαρχείο μεταξύ του δημάρχου και του επικεφαλής του ΕΚΑΒ Άνδρου. Ο δήμαρχος ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ Ελλάδας μια ακόμα κινητή μονάδα/ασθενοφόρο, για το υπόλοιπο καλοκαίρι με έδρα το Γαύριο, καθώς η απόσταση της Υδρούσας από το Κέντρο Υγείας Άνδρου είναι σχετικά μεγάλη και η κίνηση στους δρόμους πυκνή με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις των ασθενοφόρων.

Από την μεριά του Δήμου, του ΕΚΑΒ Άνδρου και της διεύθυνσης του Κέντρου Υγείας Άνδρου γίνεται έκκληση στους ευκατάστατούς κατοίκους να συνεισφέρουν για ένα καινούριο ασθενοφόρο/μονάδα, για να αντιμετωπιστούν τα περιστατικά, που λόγω της εποχής, αλλά και της ανόδου της Άνδρου στις τουριστικές προτιμήσεις. Το σημερινό ασθενοφόρο/μονάδα της Άνδρου είναι ήδη 13 ετών και ήταν προσφορά της Ένωσης Εφοπλιστών.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

...ή σας ξεφεύγουν;!

This comment was minimized by the moderator on the site

Δεν καταλαβαίνω γιατί το ασθενοφόρο πρέπει να είναι δωρεά των εφοπλιστών ή των όποιων ευκατάστατων πολιτών. Το κράτος δεν είναι υποχρεωμένο να παρέχει στον φορολογούμενο πολίτη την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη; Δεν πληρώνουμε όλοι φόρους και εισφορές στα ασφαλιστικά μας ταμεία; Ειλικρινά μου προκαλεί τεράστια έκπληξη αυτή η νοοτροπία που υπαγορεύει να ζητάμε ελεημοσύνη από τους εφοπλιστές. Οχι δεν θέλουμε να πληρώσουν οι εφοπλιστές. Θέλουμε επιτέλους το κράτος να σεβαστεί τον πολίτη είτε αυτός μένει στην Εκάλη και το Κολωνάκι είτε στην Ανδρο ή το Καστελόριζο

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα έχει και γιατρό και οδηγό σε 24ωρη βάρδια;

This comment was minimized by the moderator on the site

Το έγραψα πριν λίγες μέρες με αφορμή το τροχαίο στο Μπατσί... Θα θρηνήσουμε θύματα. Δεν είναι δυνατό τα ασθενοφόρα να έχουν έδρα στη Χώρα. Πρέπει ένα να βρίσκεται μόνιμα ή Γαύριο ή Μπατσί