ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ: Ο Γιώργος Στυλιανός δεν είναι πια ανάμεσά μας

Ψήφισμα εκτός από την ΕΙΟ έβγαλε και ο ΝΟΑ. Μόνο που δεν έκανε τον κόπο να το στείλει. Εμείς τιμώντας την παρουσία του Γιώργου Στυλιανού στο ΝΟΑ δημοσιεύουμε φωτογραφία του μπροστά στον Όμιλο τότε που ήταν προπονητής του - Εν Άνδρω.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 

Ο φίλος μας, ο εξαιρετικός άνθρωπος, ο αθλητής, ο προπονητής, ο αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, το παιδί της Άνδρου Γιώργος Στυλιανός έφυγε αιφνίδια χθες (αυτοκινητικό δυστύχημα) από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών. Ήταν παντρεμένος με τρία παιδιά.
 
Ο Γιώργος είχε διακριθεί, εκτός των άλλων, στην κατηγορία STAR. Ως πλήρωμα με τον Τάσο Μπουντούρη μάλιστα ήλθε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Star to 1995, ενώ μετά το 2008 συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες ως πλήρωμα με τον Αιμίλιο Παπαθανασίου. Το τελευταίο αθλητικό του δελτίο εκδόθηκε αρκετά χρόνια πριν από τον ΝΟΠΦ.

Είμαστε συντετριμμένοι με την νέα αυτή απώλεια. Χάνουμε και τον Γιώργο μετά τον Λεωνίδα Πελεκανάκη και τον Δημήτρη Ζουγανέλη. Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στη γυναίκα και τα παιδιά του Γιώργου. Θα είμαστε δίπλα τους στην μνήμη του.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet