ΑΝΔΡΟΣ: Που μπορείτε να βγείτε για φαγητό τα Χριστούγεννα

 

Το θέμα ξεκίνησε από αναφορά κατοίκου που ρωτούσε ποια εστιατόρια ή ταβέρνες  θα είναι ανοικτά εφέτος τα Χριστούγεννα. Που άραγε μπορεί να πάνε όσοι μείνουν στο νησί. Δεν είναι θέμα καιρού που φεύγουν οι ανδριώτες Χριστούγεννα από το νησί. Ο χειμωνιάτικος καιρός μπορεί και να εμπνέει είτε στο βουνό είτε στο νησί. Είναι κυρίως νοοτροπίας που φτάνει μέχρι σήμερα. 

Σκεφτήκαμε τις δυσκολίες προηγούμενων χρόνων όταν αρκετοί κάτοικοι, γνωστοί, φίλοι, αναγνώστες ή και επισκέπτες/παραθεριστές είχαν την ιδέα να βγουν χρονιάρα μέρα να φάνε έξω στην Άνδρο των Χριστουγέννων. Κι είδαν κι έπαθαν να βρούνε μαγαζί ανοικτό τριγυρνώντας στο νησί. 

Κάναμε λοιπόν μια σειρά τηλεφωνήματα σε εστιατόρια/ταβέρνες που τυχαίνει να ξέρουμε. Ρωτήσαμε και ένα-δύο φίλους. Και για όσους μείνουν Άνδρο και θέλουν να φάνε έξω τα Χριστούγεννα παραθέτουμε έναν κατάλογο επιχειρηματιών που θα έχουν ανοικτά τα εστιατόρια/ταβέρνες εφέτος τα Χριστούγεννα. Αν κάποιος από τους επαγγελματίες δεν αναφέρεται στον κατάλογο μας ας μας ειδοποιήσει να τον προσθέσουμε.

ΥΔΡΟΥΣΑ

ΚΑΤΑΚΟΙΛΟΣ : Ταβέρνα Γραίγου

ΓΑΥΡΙΟ : Ουζερί/ταβέρνα Μπαρκαρούτσος

ΜΠΑΤΣΙ : Εστιατόριο/ταβέρνα "Σταμάτης"

ΧΩΡΑ

ΧΩΡΑ : Εστιατόριο Verde, Snack - Bar ΛΗΘΗ

ΚΟΡΘΙ

ΟΡΜΟΣ : Εστιατόριο Λιθοδομή, εστιατόριο Sea Satin, ταβέρνα Καλογρίδη.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet