Όταν το λιμάνι της Ραφήνας μπλοκάρει!!!

 

Ραφήνα. Φωτογραφία αρχείου. Ιούλιος 2018.

Σας εξιστορώ την χθεσινή μου επιστροφή στην Αθήνα (11/7) και εσείς κρίνετε κατά πόσο θα πρέπει να δημοσιοποιηθεί ή όχι. Αναχώρησή από Γαύριο στις 7 με το Fast Ferries Andros (στην ώρα του). Άφιξη Ραφήνα στις 9 (επίσης στην ώρα του). Ήμασταν από τα τελευταία αυτοκίνητα στο γκαράζ και παραμείναμε σε ανυπόφορες συνθήκες μέσα στο αυτοκίνητο για 40 λεπτά εγκλωβισμένοι γιατί είχε μπλοκάρει το λιμάνι!!

Επίσημη δικαιολογία από την πρώτη λιμενικό: Δεν έχω που να σας πάω, ήρθαμε δύο πλοία ταυτόχρονα (εμείς και το Express) και μπλόκαρε η έξοδος στο λιμάνι. Φυσικά αριστερά του λιμανιού υπήρχε χώρος να βγούμε,  τουλάχιστον να μην παραμένουμε μέσα στο γκαράζ με μικρά παιδιά σε συνθήκες ζέστης.

Αφού ξεμπλοκάραμε οριακά να βγούμε, νέο μποτιλιάρισμα εντός λιμανιού.  Σε έντονα παράπονα μου σε δεύτερη λιμενικό,  η απάντηση της ήταν ότι φταίει το καράβι! Όταν της απάντησα ότι το καράβι δεν ευθύνεται που έχει μπλοκάρει το λιμάνι γιατί δεν προβλέψατε σαν λιμενική αρχή ότι με ταυτόχρονη άφιξη δύο (!!!) καραβιών  θα μπλόκαρε το δεύτερο λιμάνι της Αττικής, η απάντηση της ήταν ότι και η Μαραθώνος έχει μπλοκάρει και να προχωρήσω γιατί εμποδίζω.

Υ.Γ. Η Μαραθώνος πρώτη φορά ήταν τόσο ανοιχτή με χρόνο άφιξης στην Αγία Παρασκευή από το φανάρι της Ραφήνας σε είκοσι λεπτά!!!....

Ελλάδα 2022

Άλκης Κάρλος

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είναι προφανές ότι ένοχος είναι ο..... Χατζηπετρής!!!!
Κανένας άλλος.

This comment was minimized by the moderator on the site

Θα σας το χαλάσω λίγο αλλά αν πάτε και στον Πειραιά Κυριακή βράδυ πχ το ίδιο ακριβώς συμβαίνει!

This comment was minimized by the moderator on the site

Α και στη Ραφήνα συμβαίνει αυτό; Νομίζαμε μόνο στο Γαύριο που όλοι έχουν την απαίτηση να μην κολλήσουν καθόλου και να φύγουν στο λεπτό. Ας κάνουν υπομονή ή ας έρθουν Σεπτέμβρη να επιμηκυνθεί και η σεζόν. Αφού έρχονται στο πικ να μην κάνουν και παράπονα. Σε όλο τον κόσμο όταν συσσώρευση γίνεται πλήθους παραπάνω από το ανεκτο αυτά συμβαίνουν

This comment was minimized by the moderator on the site

Το λιμεναρχείο φταίει ;;;μα το ΥΕΝ δεν δίνει τις ώρες δρομολογίων των πλοίων;;;;

This comment was minimized by the moderator on the site

Φυσικά φταίει ο Σουσουδης....άντε ας έχει μερίδιο ευθύνης κι ο Καπάκης.