Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΑΝΔΡΟΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΠΛΟΪΑΣ

 Ο Δήμος Άνδρου, η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Επαρχείο Άνδρου, την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:00, στην κεντρική Πλατεία του Όρμου Κορθίου, συνδιοργανώνουν εκδήλωση προς τιμή των Πλοιάρχων της Ακτοπλοΐας και των Πλοιοκτητών των πλοίων που εξυπηρετούν την Άνδρο.

Στην εκδήλωση θα βραβευθούν για την ναυτοσύνη τους και τη συνεισφορά τους στην ευημερία του νησιού, οι εν ενέργεια και μη Πλοίαρχοι της Ακτοπλοΐας της Άνδρου, καθώς και οι πλοιοκτήτες των πλοίων της γραμμής. Θα απονεμηθούν Τιμητικές Διακρίσεις και στους εκλιπόντες Πλοιάρχους, τις οποίες  θα παραλάβουν οι συγγενείς τους. Τιμητικές Διακρίσεις θα απονεμηθούν επίσης, σε Συλλόγους, Ενώσεις και άτομα που υπηρετούν την Ανδριώτικη ναυτιλία και βοηθάνε το νησί μας.

Την εκδήλωση θα κλείσει με τον μοναδικό του τρόπο ο Νίκος Οικονομίδης με την ορχήστρα του, θα τραγουδήσει νησιώτικα η Κυριακή Σπανού, ενώ ο Σύλλογος Γυναικών Άνδρου “ΧΟΡΕΥΑΝΔΡΟΣ”  και ο Χορευτικός Όμιλος Υδρούσας θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς. 

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 20:00.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.                                                       

Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΑΣΚΑΡΗΣ                                                           

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΤΣΑΡΗΣ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αξιεπαινη η απόφαση του Δήμου Ανδρου,της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Επαρχείου Ανδρου να τιμήσουν τους Πλοιοκτήτας των καλων ποσταλιών που εξυπηρετούν την Ανδρο και μαζύ τους και τους Πλοιάρχους αυτων των πλοίων.
Με τους παρόντες Πλοιοκτήτες ειδε η Ανδρος πλοία περιωπής σε αυτη την Γραμμή. Συγχαρητήρια.
Αγαπητοί μου του Δήμου Ανδρου και αγαπητοί μου του Επαρχείου Ανδρου.
Ερώτησις. Εχετε κάμει καμμία επίσημη εκδήλωση με λόγους και εκδηλώσεις για την Ανδριακή Ελληνική Ναυτιλία, δηλαδή τους Πλοιοκτήτας και τους Ανδριώτες Ναυτικούς γενικώς που με τον μόχθο τους εκτισαν Σχολεία, Γυμνάσια,Γυμναστήρια, Πλατείες , Δρόμους , Νοσοκομεία και ο,τι αλλο αξιόλογο εχει το νησί μας.Βέβαια τα χρήματα τα πολλά τα εδωσαν οι Ανδριώτες Πλοιοκτήτες, ομως και οι Ανδριώτες ναυτικοί συνέβαλλαν κατα πολύ στον πλούτο των Πλοιοκτητών λόγω της ναυτοσύνης τους και την εντιμότητός τους
Ευχαριστώ
Κωνσταντίνος Ιακώβου Στυλιανός
Συν/χος Αρχ/ρχος Ε.Ν

This comment was minimized by the moderator on the site

Οι χορηγοί σου κ τους τιμάτε ιδιαιτέρως;;;

ΣΧΟΛΙΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Ρε συ 5.203.226.165 κάνε μια επανεκκίνηση της συσκευής σου να μην βλέπω την μούρη σου! Όντως οι ακτοπλόοι είναι χορηγοί ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. Με τα πλοία τους έρχονται οι επισκέπτες και οι τουρίστες στο νησί. Με τα πλοία τους πας κι εσύ για δουλειές στην Αθήνα. Και είναι από τα καλύτερα και πιο τακτικά σε όλο το Αιγαίο φουκαρά. Αυτό το κλίμα όμως βγάζετε πολλοί και δεν γίνονται επενδύσεις. Ο επενδυτής παρά την απόσταση πάει Τήνο φουκαρά κι εσύ γκρινιάζεις και βρίζεις όλους εδώ...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 1 χρόνο πριν από το χρήστη enandro enandro