ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ: Κοπή πίτας και ευχές για τη νέα χρονιά

Λίγο καθυστερημένη η ανάρτηση μας μιας και η πίτα του Μουστακείου Κληροδοτήματος κόπηκε το Σάββατο 4/2 όμως η καταιγίδα Μπάρμπαρα εκτός από δυσκολίες στις μετακινήσεις επέφερε και πληθώρα επίκαιρης ύλης σχετικά με τα συμβαίνοντα στην Άνδρο και πήγε πίσω την τρέχουσα ειδησεογραφία. Ξεκινάμε λοιπόν απολογούμενοι στον πρόεδρο της κοινότητας Κορθίου και του Μουστακείου Κληροδοτήματος που μας κάλεσε εγκαίρως όμως εμείς ανταποκριθήκαμε με σχετική καθυστέρηση. Πάντως ανταποκριθήκαμε...

Πάμε λοιπόν πάλι πίσω στις πίτες των ημερών. Όπως υπάρχει η "διπλωματία των σεισμών" υπάρχει και συνεχίζεται και η "διπλωματία των πιτών" αυτές τις μέρες. Το Εν Άνδρω παρουσιάζει όσες από αυτές έστειλαν οι φίλοι, οι συνεργάτες και οι αναγνώστες. Και τις δύο πολιτικές που παραβρεθήκαμε οι ίδιοι (δημαρχείου & επαρχείου). Όσες δεν μπορέσαμε να παρουσιάσουμε ήταν όσες δεν έστειλαν "ανταπόκριση". Το Μουστάκειο φρόντισε να στείλει.      

 Παρουσία πλήθος κόσμου της Πίσω Μεριάς κόπηκε η πίτα στο κτίριο του σχολείου του Μουστακείου το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στις 18:00. Την ίδια ώρα εισερχόταν η καταιγίδα Μπάρμπαρα κι έφευγε τα τελευταίο πλοίο πριν το απαγορευτικό. Παρέστησαν ο πρόεδρος του Μουστακείου Γιάννης Αντωνέλλος, τα μέλη της διοίκησης Δημήτρης Λάσκαρης, έπαρχος, και Γιάννης Ξανθός.

Ακόμα παρέστησαν ο δήμαρχος Άνδρου Δ. Λοτσάρης και ο αντιδήμαρχος Χώρας Άνδρου Δ. Γιαννίσης, ο αντιδήμαρχος Κορθίου Δ. Τηνιακός, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής Γ. Τρανάκος και Γ. Μπακέλας. Επίσης η νομική σύμβουλος του Μουστακείου Β. Αναγνωστοπούλου. Την πίτα ευλόγησε ο παπά-Δημήτρης της Πίσω Μεριάς. Παραβρέθηκαν ο παπα-Γιακουμής και ακόμα τα μέλη της αδελφότητας της Μονής Παναχράντου Αέτιος και Ευδόκιμος.

Στο τέλος υπήρχε μπουφές για όσους προσήλθαν.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet