ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ: Στο Παραπόρτι με το Αλαδινού!...

Με την μουσικοχορευτική βραδιά της Κυριακής της Αποκριάς έγινε για μια ακόμα χρονιά ο ετήσιος χορός του συλλόγου Αλαδινού στο Παραπόρτι με πολύ μεγάλη επιτυχία. Παραβρέθηκαν 150 μεγάλοι και περίπου 50 παιδιά. Δηλαδή σχεδόν όλο το χωριό.  

Ο σύλλογος υποδέχτηκε με κεράσματα χυμούς από λεμόνι από το Ευάνδρος και υπέροχο ρακί από το Androp. Και τα δύο ήταν χορηγία και από τις δύο τοπικές εταιρείες. Χορηγία ήταν και τα γλυκά από τους επαγγελματίες του χωριού.

Η πρόεδρος όπως κάθε χρόνο βράβευσε τούς επιτυχόντες σε ανώτερες σχολές δίνοντας τούς τιμητικό έπαινο. Επίσης έδωσε ένα συμβολικό ποσό στα νεογέννητα του χωριού που ήρθαν στων κόσμο μέσα στο 2022. Ακολούθως η πρόεδρος Ευαγγελία Δανιόλου Χαζάπη ευχαρίστησε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους και την αγάπη τους τον χορό, καθώς επίσης και όλους τους δωρητές και φίλους που βοήθησαν να ολοκληρωθούν κάποια έργα και κάποιες ανάγκες του χωριού, αλλά και του σπηλαίου που είναι κόσμημα για όλοι την Άνδρο. Ακόμα κάποιοι βοήθησαν τόσο χρηματικά όσο και υλικά και συγχωριανούς και είναι αρωγοί σε κάθε ανάγκη του συλλόγου.

 

Την βραδιά φρόντισε να επενδύσει μουσικά ο Θοδωρής Μουστάκας με το υπέροχο βιολί του δημιουργώντας φοβερό κέφι στο κόσμο.

Σύλλογος Αλαδινού

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Ενημέρωσε μας και για την αποτυχία που είχαν τα κούλουμα στο Μπατσί