ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ: Ο Ακάθιστος Ύμνος και το δείπνο με τις τιμητικές απονομές...

Στιγμιότυπο από την προσέλευση των επισήμων προσκεκλημένων στην εκκλησία της Θεοσκεπάστου στη Χώρα. Η Εθνοφρουρά παρατεταγμένη αποδίδει τιμές...

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Στιγμιότυπα από την προσυγκέντρωση των επισήμων προσκεκλημένων στο δημαρχείο. Ο επιχειρηματίας Γιώργος Λαούδης με τους αδελφούς Στεφάνου. Περιχαρής ο Γιώργος Στεφάνου μοιράστηκε μαζί μας μερικές από τις λεπτομέρειες της περίπλοκης διαπραγμάτευσης της αγοράς του σουηδικού ταχυπλόου από την Golden Star, που είχε ολοκληρωθεί θετικά πριν λίγη ώρα.

Πολλοί οι προσκαλεσμένοι στη γιορτή. Εδώ οι δύο βουλευτές Κυκλάδων της ΝΔ, Φ. Φόρτωμας και Κ. Μονογιού, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου Ε. Αλοιμόνου και ο σύμβουλος του δημάρχου Κ. Θωμάς.  

Ανακωχή επέφερε η γιορτή της Θεοσκεπάστου μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ. Ο βουλευτής Κυκλάδων Νίκος Συρμαλένιος με τον βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ Φίλιππο Φόρτωμα χαμογελαστοί με την παρουσία των αδελφών Στεφάνου.

Ο επικεφαλής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Άνδρου και ο λιμενάρχης Άνδρου αντιπλοίαρχος Γιάννης Θεοχάρης. Στη μέση εκπρόσωπος του Χορευτικού Υδρούσας και η υπεύθυνη Πολιτικής Προστασίας Άνδρου.

Οι δύο ταξίαρχοι της αστυνομίας Αιγαίου, ο πρώτος Νοτίου Αιγαίου και ο δεύτερος Κυκλάδων. Προσκεκλημένοι στις εορταστικές εκδηλώσεις. 

Ο ΑΚΑΘΙΣΤΟΣ ΥΜΝΟΣ ΣΤΗ ΘΕΟΣΚΕΠΑΣΤΗ

Ο μητροπολίτης Δωρόθεος Β' στην εορτή της Θεοσκεπάστου. Διακρίνονται επίσης ο δήμαρχος Άνδρου Δ. Λοτσάρης, η πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Τήνου Ε. Αλοιμόνου, ο πατήρ Αέτιος και ο καπετάν Νίκος Γλυνός... 

Ο μητροπολίτης Δωρόθεος Β' και ο μητροπολίτης Σιατίστων Αθανάσιος που χοροστάτησε στην Λειτουργία του Ακάθιστου Ύμνου...

Ο μητροπολίτης Δωρόθεος Β΄ εκφωνεί λόγο, ενώ οι τέσσερις βουλευτές Κυκλάδων (Συρμαλένιος, Βρούτσης, Φορτωμας, Μονογιού) τον παρακολουθούν. Δίπλα τους ο ηγούμενος Ευδόκιμος, ο αντιδήμαρχος Χώρας Δ. Γιαννίσης, ο δήμαρχος Άνδρου Δ. Λοτσάρης, και ο Δ. Στεφάνου. 

ΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

 Κατά τη διάρκεια του επίσημου δείπνου που χρηματοδότησε (σύμφωνα με το καταστατικό του) το Ίδρυμα Κυδωνιέως και με παρουσία 200 περίπου προσκεκλημένων επισήμων, πολιτικών, συμβούλων διοίκησης και αντιπολίτευσης, προέδρων Κοινοτήτων, και πολλών πολιτών της Άνδρου που προσφέρουν πολλαπλώς στην κοινωνία και στον Δήμο της Άνδρου ο οικοδεσπότης δήμαρχος Άνδρου Δ. Λοτσάρης συνέχισε την εξαιρετική πρωτοβουλία του απονέμοντας επαίνους σε πολίτες της Άνδρου. Μια κίνηση λίαν σημαντική γιατί αποτελεί μια τιμητική αναγνώριση στο έργο ανθρώπων, υπηρεσιών, ομάδων, χορηγών. Με αναφορά στο τρομερό αυτοκινητιστικό ατύχημα στο οποίο ενεπλάκησαν δύο ΙΧ με 7 νέα παιδιά στο Μπατσί πριν δύο χρόνια τώρα που επανήλθαμε στην κανονικότητα ο μητροπολίτης Σισσανίου και Σιατίστων Αθανάσιος επέδωσε τιμητική περγαμηνή του Δήμου Άνδρου στο Κέντρο Υγείας Άνδρου. Την τιμητική περγαμηνή για την προσφορά της εκείτη την δύσκολη βραδιά παρέλαβε η διευθυντήρια του ιατρός Ε. Λαποπούλου.

Ακολούθως ο μητροπολίτης Σύρου - Άνδρου Δωρόθεος Β΄ επέδωσε τιμητική περγαμηνή του Δήμου Άνδρου για την βραδιά εκείνη στον προϊστάμενο του ΕΚΑΒ Κ. Αυγέρη.

Στη συνέχεια ο ΓΓ του υπουργείου Ναυτιλίας επέδωσε τιμητική περγαμηνή του Δήμου Άνδρου για τον ρόλο της αστυνομίας στο  ίδιο συμβάν στον αστυνομικό διευθυντή Άνδρου Β. Μάινα. 

Τέλος, τιμητική περγαμηνή του Δήμου Άνδρου για τον σημαντικό ρόλο της στο ατύχημα επέδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων στον επικεφαλής του πυροσβεστικού κλιμακίου Άνδρου Δ. Πρυνιωτάκη.

Τέλος τιμητικές αναφορές για την συνεχή προσφορά στην κοινωνία και στον Δήμο Άνδρου έκανε ο δήμαρχος στους αδελφούς Στεφάνου...

 Αλλά και στους αδελφούς Λαούδη, που ήταν παρόντες. Καταλήγοντας να ευχαριστεί επίσης και αρκετούς ακόμα που βοηθούν τον Δήμο στο έργο του, αλλά ήταν απόντες.

"ΕΝ ΑΝΔΡΩ"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet