Αθώωση κατοίκου Άνδρου από το εφετείο Αιγαίου για θάνατο στο Γαύριο το 2016

 

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΙΔΗΣΗ: Αθώωση ανδριώτη από το μικτό ορκωτό εφετείου Αιγαίου (6/6/2023)

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο μικτό ορκωτό εφετείο της Σύρου η δίκη για τον θάνατο του Ε.Μ., ετών 75, ο οποίος μετά από τσακωμό στις 21/9/2016 στην περιοχή του Γαυρίου, αισθάνθηκε άσχημα και πηγαίνοντας στον γιατρό κατέληξε από καρδιακό επεισόδιο. Ο Ε.Μ. είχε τσακωθεί για οικογενειακούς λόγους με τον άνδρα της ανιψιάς του, ο οποίος είχε εκ των υστέρων κατηγορηθεί για θανατηφόρο σωματική βλάβη λόγω του καυγά.

Σήμερα Τρίτη 6/6/2023 στο μικτό ορκωτό εφετείο Αιγαίου, με δικηγόρο τον Γιάννη Μαλταμπέ, αθώωσε ομόφωνα τον άνδρα της ανιψιάς του αποθανόντος Π.Κ. για τον θάνατο του Ε.Μ. Να σημειώσουμε πως πρωτοδίκως η καταδίκη του Π.Κ. ήταν 7 χρόνια λόγω ερημοδικίας. Κι αυτό γιατί είχε αρρωστήσει ο δικηγόρος του αιφνιδίως. Όμως, η έφεση είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα. Και εκδικάστηκε σήμερα στη Σύρο σε μια δίκη 7,5 ωρών από το μικτό ορκωτό εφετείο Αιγαίου. Μιλώντας στο Εν Άνδρω ο δικηγόρος του αθωωθέντος Π.Κ. είπε πως "με την απόφαση του μικτού ορκωτού εφετείου Αιγαίου σήμερα αποδόθηκε δικαιοσύνη".

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

Η ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ: Τραγική κατάληξη οικογενειακής διαμάχης στο Γαύριο (Τετάρτη, 21/9)

Τραγική κατάληξη είχε ενδοοικογενειακή διαμάχη αργά το απόγευμα της Τετάρτης 21/9 στο Γαύριο. Η διαμάχη όπως λέγεται ξεκίνησε με αναφορά σε κάποια κληρονομικά και προσωπικά θέματα. Κατά την διάρκεια του μεγάλου οικογενειακού καυγά μεταξύ δύο ανδρών, ο ένας γύρω στα 45 ο άλλος γύρω στα 75, ανταλλάχθηκαν σκληρά λόγια και έγιναν επιθετικές κινήσεις.

Όπως πληροφορηθήκαμε ο 75χρόνος μετά τον καυγά ένιωσε άσχημα και καθώς πήγαινε στον γιατρό μάλλον από ταραχή και στρες πρέπει να έπαθε πιθανόν καρδιακό επεισόδιο και κατέληξε. Η σωρός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε σε ειδικό ψυγείο συντήρησης μιας και λόγω της απεργίας των καραβιών δεν μπορεί να σταλεί για νεκροψία στην Αθήνα. Θα σταλεί το Σάββατο το πρωί μετά την λήξη της απεργίας. Του θέματος έχει επιληφθεί η αστυνομία της Άνδρου.

«ΕΝ ΑΝΔΡΩ»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet