Η Eurobank προσφέρει στον Δήμο Άνδρου

(O δήμαρχος Δημήτρης Λοτσάρης ανακοίνωσε με δελτίο τύπου του μια ακόμα από τις δεκάδες χορηγίες υπέρ του Δήμου Άνδρου που πέτυχε στην τετραετή θητεία του. Είναι ο δήμαρχος που με την πολιτική του εξοικονόμησε χρηματικά και αθροιστικά τις περισσότερες χορηγίες στον Δήμο Άνδρου εδώ και δεκαετίες - ΕΝ ΑΝΔΡΩ) 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ευχαριστήρια επιστολή Δημάρχου Άνδρου προς Eurobank Α.Ε.

Στην παραχώρηση γραφειακού εξοπλισμού προς τον Δήμο Άνδρου, κατόπιν αιτήματός του, προχώρησε ο Όμιλος Eurobank. Ο εξοπλισμός αφορά δυο (2) γραφεία, πέντε (5) συρταριέρες, πέντε (5) ερμάρια, οκτώ (8) καθίσματα, πέντε (5) Η/Υ και πέντε (5) οθονες και θα συμβάλλει στην κάλυψη αναγκών του Δήμου (αντικατάσταση παλαιού-φθαρμένου εξοπλισμού, καθώς και δημιουργία νέων σταθμών εργασίας – workstations για το προσωπικό).

Με επιστολή του, ο Δήμαρχος Άνδρου, Δημήτρης Λοτσάρης, εξέφρασε τις θερμές του  ευχαριστίες, επισημαίνοντας ιδιαιτέρως τη συμβολή του Διευθυντή του Καταστήματος Άνδρου, Νικόλαου Μπαλαμπανίδη, στην υλοποίηση των διαδικασιών, με βαθιά μέριμνα και αποδοτικό συντονισμό, μέσα από την ιδιότητα και τα καθήκοντά του.

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΟΥ

 

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet