Το κρουαζιερόπλοιο Mykonos Magic του Μάριου Ηλιόπουλου στην διάσκεψη των G7 στην Ιταλία.

Του Σάββα Αθανασίου

ΜΟΝΟNEWS - ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το κρουαζιερόπλοιο της SeaJets του Μάριου Ηλιόπουλου

Το κρουαζιερόπλοιο Costa Magica, που ανήκει στον στόλο του Μάριου Ηλιόπουλου, θα καταπλεύσει στο λιμάνι του Μπρίντιζι από τις 9 Ιουνίου, λειτουργώντας ως πλωτό ξενοδοχείο για την αστυνομική δύναμη που θα συμμετέχει  κατά τη διάρκεια των G7 (των 7 μεγαλύτερων δυτικών οικονομιών) που θα γίνει στην περιοχή της Απουλίας.

Σύμφωνα με τη ναυτική μεσιτική εταιρεία Ferrando & Massone: «Ναυλώθηκε απευθείας στο Υπουργείο Εσωτερικών το πλοίο Mykonos Magic, που πρόκειται για το πρώην Costa Magica, από εταιρεία που ανήκει στον όμιλο Seajets. Οι αστυνομικές δυνάμεις θα φιλοξενούνται στο πλοίο για ολόκληρη την περίοδο της G7.

Πριν από περίπου δύο μήνες, εκπρόσωποι του Υπουργείου και της Αστυνομίας είχαν επιθεωρήσει το πλοίο μαζί με μια άλλη μονάδα κρουαζιέρας, αλλά τελικά επέλεξαν το μεγαλύτερο.

Το πλοίο θα φτάσει στο Μπρίντιζι νωρίς το πρωί της 9ης Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι το απόγευμα της 17ης Ιουνίου στο τέλος όλων των επιχειρήσεων που σχετίζονται με το G7. Κάθε καμπίνα θα έχει το πολύ δύο επιβάτες. θα παρέχονται τρία ημερήσια γεύματα, πάλι με έξοδα του πλοιοκτήτη, για περίπου 2.600 άτομα την ημέρα».

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet