Άνδρος: αυξημένη η κίνηση του Πάσχα εφέτος...

 

Το πλοίο μπαίνει βιαστικό στο λιμάνι της Άνδρου Μεγάλη Πέμπτη βράδυ φέρνοντας τους τελευταίους επισκέπτες της μέρας... 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Γαυρίου από Σάββατο του Λαζάρου μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή (επταήμερο) η κίνηση από πέρσι ήταν αυξημένη. Βέβαια η αύξηση είναι λίγο πλασματική αν λάβουμε υπόψη μας πως πέρσι όλη την Μεγάλη Εβδομάδα είχε κακοκαιρία και την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί είχε και απαγορευτικό! Ως εκ τούτου τα στοιχεία λένε μεν την αλήθεια, όμως υπάρχει και η αλήθεια του καιρού που λέει πως εφέτος είχαμε καλό καιρό. Και αυτό φαίνεται αν δούμε και τις προηγούμενες χρονιές. Είναι προφανές πως υπάρχει αυξητική τάση, αλλά είναι δεν είναι τόσο μεγάλη σε σχέση με πέρσι γιατί το περσινό Πάσχα ήταν λόγω του κρύου ειδική περίπτωση όπως είπαμε. 

Παρακάτω όλα τα στοιχεία του Λιμεναρχείου Γαυρίου για όλες τις χρονιές από το 2013 μέχρι και το 2016 που αποδεικνύουν την παραπάνω εξήγηση. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Προσθέσαμε όλα τα στοιχεία από το 2013 μέχρι και το 2016 ώστε να μην υπάρχει αμφιβολία για τις εξηγήσεις που παραθέσαμε και μας δόθηκαν, όπως και οι πίνακες, από το λιμεναρχείο Γαύρίου.

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλο ΠΑΣΧΑ σε ΟΛΛΟΥΣ .Και ενα Μεγαλο μπραβο στον Δημαρχομας που έδωσε ζωη στην Ανδρο μας .και μπραβο στο Εν Ανδρο για τι Διαφιμησι που του Δημασχου μας !!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Xα χα! Άρχισε η ανάπτυξη!!

This comment was minimized by the moderator on the site

Φάνηκε οτι ήρθε κοσμος στο Μπατσι κόψανε αμέσως το νερό.Κατα τα αλλα ο Ερντογαν τα εχει όλα τέλεια.Απο την περιοχή του κινηματογράφου το Μπατσι βρομάει.Τι κάνει ο Ερντογαν;

This comment was minimized by the moderator on the site

Ποση μιζερια έχει η ψυχή σου.
Όλο το νησί έχει ανασανει και εσύ βλέπεις νουμερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όλο το κείμενο μιλά για μεγάλη αύξηση επισκεπτών και εσείς βλέπετε πουλάκια. Όλα τα νούμερα είναι θετικά στους πίνακες κι εσείς βλέπετε μιζέρια. Μάλλον κάτι άλλο διαβάσατε ή δεν καταλάβατε...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro