ΕΚΤΑΚΤΟ: Χωρίς καράβια από αύριο πρωί 6/5 μέχρι το πρωί 10/5. Θα γίνουν οι επιστροφές της Παρασκευής...

ΩΡΑ 17:35 - ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Απόψε εκτάκτως το πλοίο ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ για να εξυπηρετήσει την ¨Ανδρο αναχωρεί στις 21:15 για Άνδρο. Τήνο. Μύκονο. Όσοι επιβάτες για Άνδρο δεν πρόλαβαν τον ΘΕΟΛΟΓΟ στις 17:30 μπορούν να εξηπυρετηθούν με το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ που θα φτάσει Άνδρο γύρω στις 23:15. Αύριο το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ θα επιστρέψει κανονικά στην Ραφήνα εξηπυρετώντας κανονικά μόνο Τήνο-Μϋκονο....

ΩΡΑ 15:00 - ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΝΟ: Ανακοινώθηκε η έκτακτη απεργία της ΠΝΟ για το ασφαλιστικό. Η απεργία στην ακτοπλοΐα ξεκινά αύριο το πρωί Παρασκευή 6/5 στις 6.00 και λήγει την Τρίτη το πρωί 10/5. Το ασφαλιστικό συζητείται στην Βουλή αυτές τις μέρες. ΠΡΟΣΟΧΗ: Πληροφορούμε τους επισκέπτες που έχουν προγραμματίσει αναχώρηση πως αύριο το πρωί θα περάσει από Άνδρο το πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. και θα πάρει όσους έχουν προγραμματίσει να φύγουν με αυτό το δρομολόγιο. Το πλοίο επιστρέφει στην βάση του που είναι η Ραφήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τα πρακτορεία υπάρχει πρόβήμα καθώς αρκετός κόσμος είχε προγραμματίσει να φύγει μέχρι την Κυριακή. Για τον λόγο αυτό τα άλλα δύο πλοία της γραμμής μας το "ANDROS" και το "SUPERFERRY II" μετά την αποψινή επιστροφή τους στην Ραφήνα θα φύγουν κατ' ευθείαν για ΜΥΚΟΝΟ για να κάνουν κανονικά τις αυριανές επιστροφές τους ώστε να εξυπητετήσουν τον κόσμο που θέλει να γυρίσει στην Αττική.

Σε λίγο νεώτερα για να πιστοποιήσουμε τις επιστροφές και των άλλων δύο πλοίων της γραμμής μας...

"Εν Άνδρω"

 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Βλεπω Τα σχολια πρεπει να ειναι με τα δικα σας γούστα νόμιζα πως ο ΤΙΠΟΣ δεν εχει ΣΙΝΟΡΑ αλλα !!!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μάλλον λάθος καταλάβατε. Δεν είναι δυνατόν να λέτε πράγματα χωρίς αποδείξεις. Δεν μπορείτε να λασμώνετε τους άλλους χωρίς στοιχεία.Εσείς γράφετε χωρίς να προσέχετε. Εμείς όμως δεν μπορούμε να βάζουμε ότι λέτε ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. !

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 3 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro