Μέχρι την Κυριακή 11/12 δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Και νέα 48ώρη απεργία.

 

Για άλλες 48 ώρες συνεχίζεται η απεργία της ΠΝΟ. Έτσι από Παρασκευή πρωί 9/12 που έληγε η απεργία παρατάθηκε μέχρι Κυριακή πρωί 11/12. Μετά από αυτή την εξέλιξη η Άνδρος όπως και τα άλλα νησιά θα φτάσουν να είναι αποκλεισμένα 9 ολόκληρες μέρες. Κάτι που είχε να συμβεί χρόνια.

Μπροστά στην αδιάλλακτη στάση της κυβέρνησης, που είχε υποσχεθεί τα πάντα και τώρα κάνει τα αντίθετα, η ΠΝΟ στάθηκε και αυτή ανυποχώρητη στα αιτήματα της για το φορολογικό και αποφάσισε την συνέχεια της απεργίας για ακόμα δύο μέρες. Όπως φάνηκε στη σύσκεψη της ΠΝΟ ο υπουργός δεν ανταποκρίνεται στα αίτήματα τους και το μόνο που λέει είναι πως "θα διαπραγματυετεί γι' αυτούς"!!!

Θύμα αυτού του αδιεξόδου τα νησιά που θα παραμείνουν για άλλες δύο μέρες αποκλεισμένα, ενώ πλέον τα προβλήματα αρχίζουν να μεγαλώνουν κατά πολύ. Ήδη στην Άνδρο μετά από αυτή την εξέλιξη υπάρχει προβληματισμός γιατί υπάρχουν άνθρωποι που πρέπει να ταξιδέψουν για λόγους υγείας και γιατρών. Επίσης κάποιες προμήθειες τελειώνουν και εμπορεύματα δεν μπορούν να σταλούν. 

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet