ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τουρκικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Άνδρο!!!

 

Τουρκικό ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Άνδρο, εκδηλώνεται τον τελευταίο καιρό. Επιχειρηματίες από την γειτονική χώρα, αλλά και εύποροι πολίτες, «βλέπουν» το νησί ως μια ευκαιρία για κύκλο δραστηριοτήτων, κυρίως γύρω από τον Τουρισμό.

Η πληροφορία διέρρευσε από αθηναϊκά real estate. O λόγος για δυο μεγάλα μεσιτικά γραφεία που έχουν συνεργασία με αντίστοιχα στην Κωνσταντινούπολη. Οι Τούρκοι μεσίτες που εκπροσωπούν  συγκεκριμένους επενδυτές ζήτησαν πληροφορίες για την Άνδρο, προκειμένου να τις παρουσιάσουν στους υποψήφιους πελάτες τους. Διευκρινίζεται ότι η όλη υπόθεση βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της διερεύνησης, κυρίως για τις απαιτήσεις ιδιοκτήτων γης και κατά πόσο είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν κτηματικές εκτάσεις.

 

Τον τελευταίο καιρό - και κυρίως μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα -  τουρκικά κεφάλαια επενδύονται στην Ελλάδα για αγορά σπιτιών ή  ξενοδοχείων στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στα προάστια, από πλούσιους επιχειρηματίες ή και απλούς πολίτες που θέλουν ένα διαμέρισμα ή ένα εξοχικό. Με την πολιτική αστάθεια που επικρατεί στην Τουρκία, πολλοί είναι εκείνοι που ανοίκουν στο προηγούμενο κοσμικό κατεστημένο και προσπαθούν μέσω αγορών να βγάλουν τα χρήματα τους από την χώρα τους.

Η Άνδρος μαζί με την Κύθνο και την Κέα (Τζια) αποτελούν νησιά πρώτης ευκαιρίας για τους εξ ανατολών γείτονες για τέσσερις λόγους:

1ον Είναι κοντά στην Αθήνα και κυρίως σε μικρή απόσταση από το αεροδρόμιο «Ελ Βενιζέλος».

2ον Η ζωή και η αγορά γης είναι συγκριτικά με αλλά δημοφιλή νησιά πιο φθηνή.

3ον Δεν έχουν μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες και για τους «μπίζνεσμαν» του Τουρισμού, που βλέπουν στο μέλλον, αποτελούν προνομιούχες περιοχές για επενδύσεις.

4ον Θεωρούνται αναδυόμενες αγορές με πολλές  προοπτικές.

 Κ.Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Καλημέρα σας Κύριε Μπασαντή παρακολουθώ καθημερινώς την σελίδα σας όχι να σχολιάσω αυτό τέλος,αλλά να δω τι θα μας πει ο ''ΟΤΣΑΛΑΝ''τώρα που δημοσιεύσατε κακώς , το ένα μόνο, σχόλιο μου, αλλά έχει'' εξαφανιστεί ''Περίοδος ταξιδιών στην γείτονα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;Περιμένω ......

This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντή μιας και σπεύσατε ασμένως να εκτελέσετε την επιθυμία του ''Οτσαλάν''θέλω να σας παρακαλούσα να αναρτήσετε και το προηγούμενο σχόλιο μου αυτό που κόψατε και με έκανε να σας γράψω το''ηλεκτρονική φυλλάδα ''από θυμό χωρίς αυτό να είναι σωστό,ομολογουμένως.Όμως γράφετε ότι στοχοποιώ παιδάκια και κοινωνικές ομάδες,αγνώστους και δεν είναι σωστό, ενώ γίνεται να με στοχοποιεί ο Ότσαλάν'';άσχετα αν είμαι άγνωστος;;εεεε αυτά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους .Μου γράφει ότι εγώ αγοράζω με μαύρα λες και με ξέρει ότι είμαι ρατσιστής και στραβός!!!!!!!!!!!!!!!!και εσείς τα υιοθετείτε ανεβάζοντας τα.Δύο μέτρα δύο σταθμά.Ως προς τις αναφορές μου στους Αλβανούς μου έδωσε αφορμή ο ΄'Οτσαλάν''που λίγο έως πολύ μας λέει ότι εάν δεν υπήρχαν οι Αλβανοί θα είχε σταματήσει η ζωή στην Άνδρο!!!!!!!!!!!!και αυτό έγινε αφορμή που ανέφερα τα κατορθώματα των ''ανεγκέφαλων νεαρών εθνικιστών''όπως τους αποκαλείτε .Λέτε βέβαια ότι αυτό δεν αφορά την Άνδρο ,γιατί εγώ νόμιζα ότι η Άνδρος ανήκει στην Ελλάδα;;;;;;;;;;;;;;;χα χα χα χα Τέλος πάντων ο καθένας όπως νομίζει.Τελειώνω αυτού του είδους οι αντιπαραθέσεις με κουράζουν δεν βγαίνει άκρη .Ο Οτσαλάν'' μπέρδεψε Άουσβιτς Κουκ κουξ Κλαν και......... ''το εξπρές του μεσονυκτίου'', με την ''παραμύθα''δηλαδή.Καταλάβαμε, είναι μεγάλος ανθρωπιστής ,λάτρεις των Αλβανών, ε δεν μπορούμε να είμαστε όλοι έτσι...........Αυτά και σας υπόσχομαι ότι δεν θα ενοχλήσω ξανά την σελίδα σας μην σας την μολύνω με τον .....ρατσισμό μου.......
ΣΧΟΛΙΟ
Προφανώς έτσι έχετε μάθει να κρίνετε τα πράγματα. Δεν θα σας αλλάξει κανείς μας. Αν κάνατε μια βόλτα θα βλέπατε πως η Άνδρος στην Λευκή Νύχτα είχε μόνο αλβανικής καταγωγής περιπατητές. Αν ψάχνατε για συνεργεία οικοδομής θα διαπιστώνατε το ίδιο. Τι να σας πω; Η ελληνική επαρχία σήμερα στηρίζεται στην δουλειά κυρίως αλλοδαπών που οι περισσότεροι έχουν σχεδόν ενσωματωθεί στην κοινωνία μας. Γιατί νοιώθετε υπερήφανος για τον Γιάννη Ατενακούμπο και όχι για τα παιδάικια αλβανικής καταγωγής που πάνε σχολείο και μαθαίνουν ελληνικά γράμματα; Γιατί βλέπετε μ.όνο τους 7 εθνικιστές και δεν βλέπεται δεκάδες φιλήσυχες οικγένειες; Ας σταματήσουμε εδώ. Δεν έχει νόημα...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε Μπασαντή επειδή με προκαλείς ,εγώ στοχοποιώ ομάδες και παιδάκια;;;;''ο Οτσαλάν'' τι κάνει;;;;;στοχοποιεί εμένα, αυτό το παραβλέπεις ,γιατί;;;;;;;;;;;;;;;;;επειδή είμαι Έλληνας;;;;;;;;;αλήθεια το ότι γράφω ότι οι Ανδριώτες συνταξιούχοι μπορεί να μην ψωνίζουν όσα οι Αλβανοί φίλοι σου επειδή πληρώνουν φόρο εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ σε αντίθεση με τους Αλβανούς που δεν πληρώνουν μία στο Ελληνικό κράτος είναι στοχοποίηση;;;είτε πραγματικότητα;;;;;;;;;;;;;; Ολοκληρωτική άποψη είναι αυτό;;;;Και εγώ που νόμιζα ότι κατέχω καλώς την Ελληνική γλώσσα και την έννοια των λέξεων αυτών καθ εαυτών..... Και το τελευταίο και καλλίτερο κουβέντα για τον σάλο που δημιουργήθηκε με τα νεοσύλλεκτα φαντάρια, βουίζει η Ελλάδα και εσύ κουβέντα ;;;στοχοποίηση είναι και αυτό;;;;;;;;;;;;;;;;αλλά δεν αναρτάς ολόκληρο το σχόλιο να διαβάσει ο κόσμος και να βγάλει τα συμπεράσματα του γιατί το κάνεις;;Τέλος υπάρχει ελευθερία λόγου και απόψεων ναι η όχι;;;Οι Αθηναικές'' φυλλάδες''την δέχονται, εσύ όχι, είσαι σοβαρό site και έχεις αναλάβει την προστασία των ανυπεράσπιστων κοινωνικών ομάδων της Άνδρου αρκεί να μην είναι Έλληνες.......αυτοί χρειάζονται , οι Έλληνες πια ,να τους βάλουν συρματοπλέγματα στον τόπο μας.........α ρε Κολοκοτρώνη που είσαι να δεις πως κατάντησαν την Ελλάδα και που είσαι να μας ελευθερώσεις ξανά......Καλημέρα σας και περιμένω μία ανάρτηση για το θέμα των φαντάρων με τον Αλβανικό αετό στο στρατόπεδο...ναι καλά............αλλά ξέχασα εσείς έχετε αρχές δεν ασχολείστε με τέτοια που έχουν σχέση με την καταγωγή........
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Κύριε Φιρφιρίκο πως μπορεί κανείς να στοχοποιήσει κάποιον... Φιρφιρίκο που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι; Στοχοποιούνται και οι ανώνυμοι του διαδικτύου; Μάλλον τα έχετε μπερδέψει εντελώς. Δημοσιεύσαμε το κείμενο σας. Δείτε μόνο σας τι γράφετε και θα καταλάβετε. Ο σάλος με τους 7 στρατιώτες δεν αφορά άμεσα την Άνδρο. Άρα ορθώς κρατηθήκαμε λίγο πιο έξω. Αυτό σας ενοχλεί; Δηλαδή να παραστήσουμε το αθηναϊκό site και να αναπαράγουμε ότι λέει το pronews του Γκουριώτη 'η το newit του Ευαγγελάτου; Μα δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Λυπάμαι για την φρασεολογια σας και απέναντι σε όσους στοχοποιείτε και απέναντι σε εμάς. Αλήθεια πως ταυτιζετε μερικούς ανεγκέφαλους νεαρούς εθνικιστές με χιλιάδες άλλους ανθρώπους που έχουν ίδια καταγωγή; Αυτό δεν το καταλαβαίνετε. Τι να κάνουμε έχουμε άλλη άποψη.. Γι αυτό κι εσείς μας κολλάτε τις ετικέτες που γουστάρετε. Εύκολο αυτό ε; Μάλιστα όταν εμείς είμαστε ΕΠΩΝΥΜΟΙ κι εσείς ένας τυχαίος ψευδεπίγραφος ΦΙΡΦΙΡΙΚΟΣ. Μόλις βρείτε όνομα ξαναμιλάμε για όσα ανόητα γράψατε. Αυτά...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριοι του Εν Άνδρω θα ήταν καλό να δημοσιεύατε όλα τα σχόλια του Φιρφιρίκου και έτσι να είχα και εγώ και οι άλλοι αναγνώστες εικόνα των επιχειρημάτων του, τα οποία ίσως μαντεύουμε, αλλά δεν ξέρουμε. Με τον τρόπο αυτό όλοι θα βλέπαμε και την ποιότητα των επιχειρημάτων του καθένα μας. Δυστυχώς όμως για δικούς σας λόγους όσα ξεφεύγουν δεν τα βάζετε. Θα ήταν καλό αν ο Φιρφιρίκος ξαναγράψει το σχόλιο, χωρίς ακραίες φράσεις για να συνεχιστεί αυτός ο διάλογος. Ξέρετε στη ζωή υπήρξαν και υπάρχουν πολλά «εξπρές του μεσονυκτίου». Ένα πήγε στο Ιμραλί. Άλλα πήγαν άλλου. Ένα πήγε και στο Αμπου Γκράιμπ. Πριν πολλά χρόνια άλλα εξπρές του μεσονυκτίου έφτασαν στο Άουσβιτς και στο Νταχάου. Η στοχοποίηση των ανθρώπων δεν έχει αρχή και τέλος. Οι εθνικισμοί στην ακραία μορφή τους δεν έχουν αρχή και τέλος. Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό μπορώ να σας πω πως παντού η εύκολη λύση ήταν και είναι η στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων αποδίδοντας σε αυτές απαράδεκτα εγκλήματα μερικών που ανήκουν σε αυτές.
Κάπως έτσι στοχοποιήθηκαν και οι έλληνες στις αρχές του 20ου αιώνα στην Αμερική ως μετανάστες και βρέθηκαν να τους κυνηγάνε από την αστυνομία σαν κακοποιά στοιχεία μέχρι και η Κου Κλουξ Κλαν σαν υπανάπτυκτους. Βέβαια σήμερα έχει αλλάξει το στάτους και "είμαστε" και στον Λευκό Οίκο είτε με τον Κλίντος παλαιότερα είτε με τον Τραμπ σήμερα.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας.

This comment was minimized by the moderator on the site

Τέλος και σε σ εσένα Κε Μπασαντή δεν φταις εσύ αλλά εγώ που έστειλα μήνυμα στην ηλεκτρονική φυλλάδα σου. Διέγραψες το σχόλιο μου,..
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Αγαπητέ Φιρφιρικο το σχόλιο σας στοχοποιούσε με τρόπο πέρα από κάθε δεοντολογία συνολικά και χωρίς διακρίσεις παιδάκια και ενήλικες μιας κοινωνικής ομάδας. Αν θέλετε να διακιναίτε τέτοιες απόψεις στοχοποίησης αδιακρίτως εναντίον παιδιών και ενηλίκων με αναφορά την καταγωγή τους μπορειτε να το κάνετε στα αθηναϊκά site που φιλοξενούν τέτοιες ολοκληρωτικές απόψεις. Το Εν Άνδρω έχει αρχές, έχει όρια και περιθώρια. Αυτό μας διαφοροποιεί από τις "ηλεκτρονικές φυλάδες" που λέτε. Στην μικρή κοινωνία της Άνδρου δεν θα στήσουμε συρματοπλέγματα μίσους.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Κύριε ''Οτσαλαν'', πρώτα-πρώτα δεν μπορείς εσύ να ξέρεις...
ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΝ ΑΝΔΡΩ
Όλο το υπόλοιπό σχόλιο διαγράφεται. Παρακαλώ να γράφετε χωρίς να στοχοποιείται ανθρώπους, κοινωνικές ομάδες κλπ. Το site ανέχθηκε ως ένα σημείο έναν διάλογο που οδηγεί πλέον στην στοχοποίηση. Αυτά και τέλος...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Λατρεμένε μου Φιρφιρίκο, είσαι όνομα και πράγμα ρε μπαγάσα, ώστε οι Αλβανοί αγόρασαν με μαύρα στην Άνδρο, ενώ εσύ με άσπρα! Τι λες ρε φίλε; Πότε ήρθες στην Άνδρο τελευταία φορά; Για να ξλερεις χωρίς τα παιδιά από Αλβανία η πέτρα για να χτιστεί θα έκανε κάτι κατοστάρικα το τετραγωνικό!!! Χωρίς ταπαιδιά από Αλβανία τα μισά σχολεία θα ήταν χωρίς παιδιά στο νησί! Και θα έκλειναν! Ολυτε αυτό το ξέρεις. Ποιος ψωνιζει και ποιος δουλεύει στην Άνδρο των συνταξιούχων τον χειμώνα. Όλοι όσοι έμειναν και οι αλβανικής καταγωγής μαζί! Εντάξει το καταλάβαμε δεν είσαι ρατσιστής. Μήπως λίγο στραβός; Λέω εγώ...
Κι επειδή λες ότι εσύ ειδικά πληρώνεις τα σχολεία τους και τα νοσοκομεία τους μπορείς να μου πεις έχουν ένσημα οι άνθρωποι ή όχι; Και ποιος πληρωνει για τα δικά μας παιδιά που σπουδάζουν στα σχολεία και πανεπιστήμια στην Ευρώπη όταν πάμε μετανάστες; Εσύ πάλι; Και δεν το ξέρουμε; Άστο τα έχεις μπερδέψει. Γι' αυτό σου λέω πάρε το εξπρές του μεσονυκτίου για Ιμραλί. Κάτι θα καταλάβεις από τα ανθρώπινα. Διαφορετικά έχεις πρόβλημα. Αλ΄΄α γι αυτό δεν φταίω εγώ ή κανέβας άλλος...

This comment was minimized by the moderator on the site

Κε ''Οτσαλάν''πολύ τα μπερδεύεις τα πράγματα.Δεν σ αρέσει η αλήθεια έτσι;;καλά εσύ είσαι υπεράνω απ ότι διαβάζω αλλά το ότι οι Αλβανοί αγόρασαν περιουσιακά στοιχεία στην Ελλάδα με μαύρα δεν το ξέρεις;;και μας κουνιούνται οι δικοί τους απ τα Τίρανα.Και βέβαια δεν φταίνε ότι χρεώθηκε η Ελλάδα αλλά ότι κονόμησαν και κονομούν μαύρα μέχρι σήμερα δεν το ξέρεις;;;έχουν καταβαραθρωθεί οι συντάξεις και οι μισθοί των Ελλήνων και αυτοί στην Άνδρο θέλουν μεροκάματο 40-50.!!!!!!!!!!!!!!!!και δεν μιλάω μόνο για την Άνδρο.Πάνε στα νοσοκομεία μας και στα σχολεία μας τζάμπα τα οποία πληρώνω εσύ και εγώ.Και όσο αφορά τους Τούρκους αυτοί αν και δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας ,έτσι μας έμαθαν,ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΛΕΠΤΑ απ απέναντι να επενδύσουν σε αντιδιαστολή με τους Αλβανούς που όχι μόνο αγόρασαν με μαύρα στην Ελλάδα αλλά έκτισαν και την Αλβανία με τα μαύρα πα την Ελλάδα Κατάλαβες τι εννοώ;;;;αν αυτό το θεωρείς ρατσιστικό λυπάμαι......Και όσο αφορά τις αποδείξεις και τα άλλα που λες σωστός,αλλά μην τα μπερδεύεις τα πραγματάκια .......διαφορετικά ''ευαγγέλια ''μεταξύ τους.....

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά ρε φίλε. Μόνο που δεν είμαι επανδυτής. Επενδύω στον πολιτισμό και στις κοινωνικε΄ς αξίες. Δεν έχω σχέση με πλειστηριασμούς. Έχω σχέση με ανθρώπους. Επενδύω σε αυτά που δεν πουλάνε σε πλειστηριασμούς. Σου είπα πάρε το εξπρές του μεσονυκτίου για το Ιμραλί. Δεν σε ενδιαφέρει. Σε ενδιαφέρουν οι πλειστηριασμοί και το χρήμα. Δεν είσαι απο εκείνους που ψάχνουν. Ξέρεις τι είναι οι άλλοι χωρίς να κοιτάς ή να ρωτάς. Ο ξερολισμός είναι ίδιον των ημιμαθών. Περαστικά σου.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Αν την αυτογνωσία την καταλαβαίνεις ως αυτολύπηση, δεν έχεις μυαλό κουκούτσια, άρα τι να δώσεις.... Κατά τα άλλα, ανήκεις σε κείνη την κατηγορία που τις φτιαχτές κρίσεις τις βλέπουν σαν ευκαιρία να αρπάξουν ......Τρέξε σε κανένα πλειστηριασμό σπιτιού κανενός κακομοίρη.....δεν πρέπει να χάνονται τέτοια τεφαρίκια κι αν σου δώσουν και μια συμφέρουσα τιμή για το πατρικό σου ΠΟΥΛΑ, δεν υπάρχει ψυχή και αξιοπρέπεια όπου εμφανίζεται το χρήμα.
Και για να τελειώνουμε: είναι ζήτημα ηθικής σε ποιους πουλάει καθένας την περιουσία του!

Περισσότερα