ΠΡΟΤΑΣΗ: Μειώστε τα εισιτήρια το τριήμερο της Καθαρής Δευτέρας

 

Οι ναυτιλιακές εταιρίες που συνδέουν την Άνδρο με την Ραφήνα και τα υπόλοιπα νησιά, (Golden Star Ferries, FastFerries) έχουν κερδίσει το στοίχημα. Τα πλοία τους είναι καλοτάξιδα, γρήγορα, ασφαλή, όμορφα και συνεπή.

Οι ταξιδιώτες, Ανδριωτες και μη, νοιώθουν όχι σαν ανώνυμοι επιβάτες, αλλά ο καθένας ξεχωριστός, χάρις στην ευγένεια και την εξηπηρετικότητα των πληρωμάτων τους, πολλοί από τους οποίους κατάγονται από το νησί. Αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να λέγεται.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευαισθησίας, που έχουν επιδείξει στο παρελθόν σε πολλούς τομείς, οι δυο εταιρίες, το «εν Ανδρω» κάνει μια πρόταση, εξ ονόματος όλων των αναγνωστών - επισκεπτών του site, που είναι πολλές χιλιάδες.

Κύριοι η χρονική περίοδος που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους. Παράλληλα είναι και morte season τουριστικά. Αυτό σημαίνει ότι σε όλα τα δρομολόγια δεν παρατηρούνται πληρότητες και πάντα υπάρχουν κενές θέσεις. Όμως τα πλοία πηγαινοέρχονται κανονικά.

Ο χειμώνας στο Αιγαίο είναι σκληρός. Τα νησιά δοκιμάζονται και από ακραία καιρικά φαινόμενα και από μια πρωτοφανή μείωση κίνησης ανθρώπων και αγαθών.

Ήταν ένας σκληρός χειμώνας. Λίγη κίνηση. Πολλά προβλήματα. Δύσκολος καιρός. Καλό θα ήταν να υπάρξει κι ένα κινητρο γι' αυτή την πρώιμη Καθαρή Δευτέρα.

Οι δείκτες φέτος είναι αρνητικοί σε σύγκριση με άλλες χρονιές και σεις το γνωρίζετε καλά. Σε λίγες μέρες έρχεται το πρώτο «καλό» τετραήμερο του 2017. Αυτό της Καθαρής Δευτέρας. Νωρίς φέτος με τον καιρό, όχι στα καλύτερα του.

Οι νησιώτες το περιμένουν «ως μάνα εξ ουρανού» για να κινηθεί κάπως, η τοπική οικονομία. Το ίδιο και όσοι θέλουν να μετακινηθούν στους τόπους καταγωγής τους ή για λόγους αναψυχής.

Χρήματα δεν περισσεύουν και η κατάσταση είναι γνωστή  σε όλους. Ούτως η άλλως, τα πλοία σας θα ταξιδέψουν. Θέσεις υπάρχουν:

Κάντε την υπέρβαση και από Παρασκευή (24.2) μέχρι Τρίτη (1.3) μειώστε τις τιμές  των εισιτηρίων, σε επιβάτες και αυτοκίνητα.

Θα σας συγχαρούν όλοι και σεις δεν πρόκειται να χάσετε. Αντίθετα η διάδοση της πληροφορίας και το αποτέλεσμα αυτής της κίνησης, μόνο μελλοντικό όφελος θα έχει. Σαν κοινωνική προσφορά, είναι μια εφαρμόσιμη πράξη.

Οι νησιώτες, σας έχουν δείξει την αγάπη τους. Ανταποδώστε την έμπρακτα και ουσιαστικά…

 εν Άνδρω

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet