Πιο φτηνά επί πενθήμερο το ταξίδι την Καθαρά Δευτέρα!!! Δικαίωση του Εν Άνδρω…

 

Αντιλαμβανόμενη την γενικότερη οικονομική κατάσταση, αλλά και το λαϊκό αίσθημα, η εταιρεία FAST FERRIES έκανε την υπέρβαση δείχνοντας συνάμα και ενδιαφέρον προς τα νησιά που εξυπηρετεί. Έτσι από την Πέμπτη 23/2/17 μέχρι την Τετάρτη 1/3/17 προσφέρει έκπτωση 50% στα ατομικά εισιτήρια και τα εισιτήρια των αυτοκινήτων της επιστροφής για Άνδρο, Τήνο, Μύκονο!!!

Η προσφορά ισχύει τόσο για τους επισκέπτες που θα μετακινηθούν προς τα νησιά, όσο και για τους νησιώτες που θα μετακινηθούν προς Ραφήνα. Με τον τρόπο αυτό η FAST FERRIES παρέχει ένα κίνητρο προς το επιβατηγό κοινό που θέλει να μετακινηθεί για τις μέρες της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.

Το Εν Άνδρω αισθάνεται δικαιωμένο γιατί πρώτο και εγκαίρως ανακίνησε το θέμα κάνοντας μια σοβαρή πρόταση, η οποία λήφθηκε υπόψη από τη διοίκηση της εταιρείας. Eκφράζουμε ως site τις ευχαριστίες προς την FAST FERRIES, που έδειξε κοινωνική ευαισθησία και ανταποκρίθηκε στην προτροπή μας. Το site θα συνεχίσει να παρεμβαίνει προβάλλοντας τα δίκαια αιτήματα των αναγνωστών του.

«Εν Άνδρω» 

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Το μπράβο τόσο για την πρωτοβουλία σας, όσο και για την ανταπόκριση της εταιρείας είναι πιστεύω αυτονόητο. Καλό θα ήταν αυτή την τακτική να την ακολουθήσει και η άλλη εταιρεία που δραστηριοποιείται στη γραμμή. Εκτός αυτού όμως θα ήθελα να επαναφέρω για προβληματισμό την πρόταση που είχα κάνει στους πλοιοκτήτες του SUPER FERRY πριν καιρό κατά τη διάρκεια ταξιδιού. Δεν θα ήταν ωφέλιμο και για τις εταιρείες να υπάρχει έκπτωση 50% (στα αυτοκίνητα τουλάχιστον) εφόσον τα εισιτήρια allez - retour εκδίδονται για ταξίδια 4ημέρου και λιγότερο;; Δηλαδή και για όποιον δεν κατάλαβε, εφόσον από την αναχώρηση μέχρι την επιστροφή μεσολαβήσει διάστημα μικρότερο των 4 ημερών και τα εισιτήρια και των δύο διαδρομών εκδοθούν την ίδια ώρα. Αυτό τουλάχιστον για όλο το διάστημα πλην Ιουλίου - Αυγούστου και των ημερών του Πάσχα.

This comment was minimized by the moderator on the site

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ FAST FERRIES, ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ,..

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro