Γάμοι στην Άνδρο: Μια απάντηση που αξίζει να προσέξουμε...

 (Μια απάντηση που αξίζει να προσέξουμε... Εν Άνδρω)

Της (Froufrou) Thomy Pantzini (από το f/b)

Κι αν είναι η άποψη της;;; Με αυτό τον τρόπο θα την πείσουμε;;;; Με επίθεση;;;;
Γλυκιά "Μαριάννα" ασχολούμαι κι εγώ με το θέμα του γάμου και έχω κάποιους "καημούς" σε σχέση με το πόσο με προτείνουν επαγγελματίες του νησιού παρόλο που μου λεν ότι τους αρέσει η δουλειά μου και κάθε χρόνο βλέπουν εξέλιξη....

Δικαιούμαι λοιπόν να σου πωτην άποψη μου! Νομίζω λοιπόν ότι υπάρχει χώρος για να δουλέψουν όλοι οι επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι.... Σκοπός είναι να κάνουμε το γάμο που έχει ονειρευτεί κάθε ζευγάρι πραγματικότητα.... Στην παραλία, στο κτήμα, στην ταβέρνα, στο ξενοδοχείο ή και στον κήπο της πεθεράς!!!

Οι παροχές κάθε χρόνο είναι όλο και καλύτερες και ΟΛΟΙ όσοι ασχολούμαστε με αυτό το κομμάτι είμαστε κάθε χρόνο πιο έτοιμοι, πιο σίγουροι και σίγουρα πιο έμπειροι! Το πόσο κοστίζει το κάθετι το αποφασίζει πάντα αυτός που το πουλάει και ο αγοραστής κάνει την επιλογή!!!

Αγαπημένη μου εάν πράγματι είσαι από την Άνδρο, προσπάθησε να αγαπήσεις πιο πολύ τον τόπο μας και όσους ζούμε εδώ. Και μη ντρέπεσαι, ρώτα να μαθαίνεις για ότι γίνεται και σου φαίνεται άδικο ή παράξενο. Αλλά προς Θεού μην τρώμε από τις σάρκες μας...

Μην αφήνεις να γίνεται δική σου η θέση κάποιου που πιθανόν έχει μάθει από παλιότερα όταν όλα ήταν πιο εύκολα ή έστω διαφορετικά. Η εποχή μας έχει αλλάξει αλλά το νησί μας, η Άνδρος παραμένει ένας επίγειος παράδεισος!!!! Εμείς που είμαστε εδώ ας τη διαφημίσουμε και για το γάμο,και για τη βάπτιση, και για την άνοιξη, το καλοκαίρι, το φθινόπωρο και για το Πάσχα, που πλησιάζει!!!

Εάν δε σε έχω πείσει... Δες φωτογραφίες από μυστήρια που γίνονται στην Άνδρο και μην κοιτάξεις τα τοπία... Δες τη λάμψη στα μάτια, δες χαμόγελα και θα το νιώσεις!!!! 

Οι δύο πλευρές του φεγγαριού…

Της Μαριάνας, φοιτήτρια-Μπατσί

(Κύριε Μπασαντή αν συμφωνείτε κάντε την παρούσα γνώμη μου κεντρικό σας άρθρο, ώστε να ανοίξει ο διάλογος, μεταξύ όλων των εμπλεκομένων, να δούμε τι λέει ο Δήμος Άνδρου, η Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου, οι επαγγελματικοί Σύλλογοι της Άνδρου και κάθε σκεπτόμενος πολίτης που θέλει να βοηθήσει…)

Ιδιαίτερα δημοφιλής γαμήλιος προορισμός για μελλόνυμφα ζευγάρια από όλο τον κόσμο είναι η Ανδρος. Η Ανδρος σιγά-σιγά εδραιώνεται πλέον ως το νησί του λεγόμενου... γάμου σε στιλ της γνωστής ταινίας ‘’ Μάμα μια ‘’. Προσελκύει νέους και νέες, στο να βιώσουν την ωραιότερη στιγμή της ζωής τους με φόντο τις παραμυθένιες παραλίες μας και κάθε χρόνο να βλέπουμε αύξηση των γάμων στο νησί.

Η αύξηση του λεγόμενου ‘’ γαμήλιου τουρισμού’’ και οι διαρκείς αφίξεις μελλόνυμφων ζευγαριών, συνοδεία δεκάδων συγγενών και φίλων, καθιστούν ευρύτερα γνωστό το νησί μας και παράλληλα τονώνουν την τοπική οικονομία, τα καταλύματα αλλά και τις επιχειρήσεις bar’s, καφετέριες κλπ κλπ.

Η συνήθης διαμονή των μελλονύμφων και των συγγενών τους είναι τουλάχιστον τρείς μέρες, γεγονός που συνεπάγεται την αντίστοιχη κίνηση στις επιχειρήσεις του νησιού. Όλα αυτά είναι το καλό σενάριο μιας τέτοιας νέας τουριστικής προβολής του νησιού μας.

Αλλά από την άλλη και μία ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εκμετάλλευση μεταξύ των επιχειρηματιών του νησιού μας, από τους εκμισθωτές των παραλίων, οι οποίοι καταβάλλουν μίσθωμα για εκμετάλλευση ομπρελών και καντίνας, αλλά προχωρούν στη συνέχεια σε βάρος των συνάδελφων τους σε δημιουργία την νύχτα καταστημάτων εστίασης, στήνοντας εξέδρες και πατώματα και σερβίρουν φαγητά και ποτά και πάει λέγοντας, κερδίζοντας τεράστια ποσά, αφού πρόκειται για γαμήλιες κλπ εκδηλώσεις και όλοι ξέρουμε στην Ελλάδα τι χρεώνουν.

Η ανεύρεση λύσης του γεγονότος αυτού, που συμβαίνει κάθε χρόνο, επιβάλλει από όλες τις δημόσιες υπηρεσίες να επέμβουν, ώστε να είναι όλοι νόμιμοι και όχι να διαμαρτύρονται για ένα δήθεν κράτος που «τους έχει τρελάνει στη φορολογία και δεν βγαίνει η επιχείρηση τους», ενώ μετατρέπονται οι παραλίες σε νυχτερινά μαγαζιά και εστιατόρια. 

Κάποιοι λένε και ίσως να έχουν δίκιο, ότι, ας τους δίνεται ειδική άδεια για νυχτερινά party’s και χορό στις παραλίες, αλλά ΟΧΙ και να στήνουν εξέδρες με τραπέζια και φαγητά! Μην τα θέλουν όλα δικά τους και να μην παίζουν σε βάρος όλων των υπολοίπων επαγγελματιών του τόπου μας.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Μεγάλο θέμα προέκυψε αγαπητέ Διαμαντή σχετικά με το άρθρο συνεργάτη σας, για τους επικείμενους γάμους στις παραλίες στο νησί μας για το τρέχων έτος.
ΚΑΙ ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΊ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΕΡΕΥΝΑΣ είναι αλήθεια πώς έχουν κλείσει οι λεγόμενοι εκμισθωτές περασμένων ετών γάμους και λοιπές εκδηλώσεις για φέτος το καλοκαίρι, απο την στιγμή που δεν είναι πλέον μειοδότες, έχει λήξει η περσινή τους εκχώρηση στις 31/12/16 και θα έπρεπε να είχαν αδειάσει τις παραλίες απο τα υπάρχοντα τους.
Σε Δημόσιους χώρους, που δεν τους ανήκει και μπορεί...βρέ αδελφέ, κάποιοι άλλοι φέτος μειοδότες να πάρουν την εκχώρηση, δίνοντας περισσότερα χρήματα στον πολύπαθο οικονομικά Δήμο μας, μέχρι επαναλαμβάνω, στις 31/12/17 και πέραν αυτού..τέλος για το 2017 !
Πλήν, λοιπόν, των περιπτώσεων της απευθείας ανάθεσης ομοειδούς επιχείρησης, που εδώ μπορούμε να πούμε ότι, εντάξει εκ νέου θα εκχωρηθεί στις ίδιες επιχειρήσεις εαν υφίστανται, όλες οι υπόλοιπες παραλίες είναι σήμερα νομικά ελεύθερες και θα πρέπει να γίνει, νέα εκχώρηση απο το ΜΗΔΕΝ για το έτος 2017 .
Θα πρέπει να δούν όλοι, με ποιά διδικασία εκχωρούνται και πώς γίνετα κάθε χρόνο να είναι οι ίδιοι εκμισθωτές, οι οποίοι, έχουν ήδη κλείσει γάμους (απύθμενο θράσος και ασυδοσία) που αντί να λένε... έστω για ομπρέλες και ξαπλώστρες, διαφημίζουν γάμους και νυχτερινά μαγαζιά στις παραλίες.
Γιατί όντως, εδώ είναι που λένε το χοντρό χρήμα, σε βάρος πάντα όλων των υπολοίπων επιχειρήσεων στο νησί,που πληρώνουν ενοίκια και εφορία, που μπαίνει κάθε τρείς και λίγο μέσα, μιά το ΙΚΑ, μιά το ΣΔΟΕ και δεν μπορούν να επιβιώσουν και να λεχεις και απο την άλλη τους εκμισθωτές παραλιών ν ασου κουνάνε το δάχτυλο και να το ..παίζουν κιόλας, πετυχημένοι επαγγελματίες, χρήμα...αλλά τι σόι χρήμα είναι το ζητούμενο, σε σχέση με τισ άλλες επιχειρήσεις του νησιού μας.
Αλήθεια οι Σύλλογοι επαγγελματιών τι λένε με αυτήν την κατάσταση ή είναι μόνον σφραγίδες ή είναι αυτοί που τελικά παίρνουν τις εκχωρήσεις και απορώ πως οι άλλοι δεν μιλάνε ?
Πολλά μπορούν να ερευνηθούν, για να δούμε τελικά τι... σόι ‘’αλισβερίσι’’ γίνεται για μερικούς και στο όνομα του λεγόμενου...‘’ γαμήλιου τουρισμού’’ ασφαλώς δεν μπορεί να αφήνουμε το πρόβλημα κάτω απο το χαλί κρυμμένο.
Ανασφιβήτητο γεγονός πάντως είναι ότι, οι ξαπλώστρες, καταλαμβάνουν κάθε εκατοστό άμμου, μέχρι το κύμα.
Καντίνες με ηχεία, λειτουργούν ως «καφετέριες στην άμμο».
Στήνονται εξέδρες και λυόμενα πατώματα και διοργανώνονται γάμοι κλπ κλπ που το κοινό χαρακτηριστικό όλων αυτών των περιπτώσεων, είναι… η παρανομία.
'' Παρανομία'' περιβαντολλογική, φορολογική κλπ...κλπ.
Η χρήση των αιγιαλών και των παραλιών από τους δήμους και ιδιώτες υπόκειται σε συγκεκριμένες προϋποθέσεις, τις οποίες οφείλουν να τηρούν.
Ολα τ’ αλλα είναι λόγια του αέρα ! !
Η παραχώρηση της εκμετάλλευσης χώρου μπροστά από μια τουριστική επιχείρηση (λ.χ. ένα ξενοδοχείο) μπορεί να γίνεται απευθείας, ενώ στις υπόλοιπες περιπτώσεις μέσω δημοπρασίας από τον Δήμο.
Η μέγιστη παραχωρούμενη επιφάνεια δεν μπορεί να ξεπερνά το 50% μιας παραλίας. Και η μέγιστη κάλυψη της χρήσης δεν μπορεί να υπερβαίνει το μισό της έκτασης που παραχωρήθηκε: πρέπει να υπάρχουν οριζόντιοι και κάθετοι διάδρομοι μήκους ενός μέτρου.
Σε παραλίες ΝΑΤURA και προστατευόμενες ως ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους όπως είναι ο Αγιος Πέτρος Γαυρίου και η Ψιλλή Αμμος Γαυρίου (αυτή είναι η ονομασία της και όχι Χρυσή που την πλασάρουν οι όψιμοι ‘’ Ανδριώτες’’ ),υπάρχει ένα άλλο καθεστώς, που σκόπιμα να το πώ, δεν παρουσιάζεται κατά την περίοδο της δημοπρασίας και κανένας άλλος πλήν του Δήμου Ανδρου και της ΚΕΔ, δεν θα έπρεπε να αποκρύπτει ! !
Γιατί άραγε ? ?
Ο διάλογος άνοιξε με αφορμή το άρθρο σας αγαπητέ Διαμαντή,ας τον εμπλουτίσουμε λοιπόν, με αλήθειες και όλα στο φώς, για όλους και για όλα ! !
Tέλος κλείνοντας επαναλαμβάνω αυτό που εδώ λέγεται κατά κόρον:
H Κτηματική Εταιρεία Δημοσίου, ο Δήμος Ανδρου, οι 3 δημοτικές παρατάξεις με τους Επικεφαλείς τους: Σουσούδη, Καπάκη και Μαλταμπέ, δεν θα πρέπει επιτέλους να τοποθετηθούν επισήμως ? ?
Ολοι είναι λαλίστατοι στο facebook εδώ γιατί ακόμα δεν έχουν πάρει θέση ? ?

This comment was minimized by the moderator on the site

Καλά δεν ντρέπεται ο Βασίλης Μπατής να συστήνεται σαν πρόεδρος συλλόγου επαγγελματιών Γαυρίου αφού δεν υπάρχει σύλλογος δεν έχουμε καταστατικό ποιόν κοροιδεύει ? Επαγγελματίας Γαυρίου είμαι και εγώ και γνωρίζω πολύ καλά τι γίνεται το δούλεμα τέλος όποιος θέλει να προβληθεί να βρει άλλον τρόπο άς μαζευτεί και να μην προκαλεί

This comment was minimized by the moderator on the site

Στο βωμό του χρήματος όλα παίζονται δεν επιτρέπεται να νοικιάζουν κάποια συγκεκριμμένα τετραγωνικά και να απλώνονται σε όλη την παραλία σκέτη εκμετάλευση τα έχουν κάνει ιδιοκτησίες τους ντροπή

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητο"" εν ανδρω"""η φοιτητρια απο το Μπατσι,προφανως απο την τοποθετηση της δειχνει να ξερει και να προσεγγιζει το θεμα με καθαροτητα,αλλα αυτοι που λυμαινονται ,οι ιδιοι και οι ιδιοι τις παραλιες,δειχτηκαν και ισως να φοβουνται κιολας,γιατι καποιοι σε αυτον τον τοπο,θελουν,διαφανεια και νομιμοτητα.Εδω και τωρα πρεπει να κινηθει το Λιμεναρχειο και να επιβαλλει τα προστιμα που πρεπει να πεσουν, σε ολους αυτους που στις 31Δεκεμβριου 2016 δεν ελευθερωσαν τον χωρο που ειχαν εκμισθωσει,με βαση την περσινη τους συμβαση.Και σημερα να ειναι ολες οι παραλιες αδειες μαλιστα και οχι να προκαλουν κιολας, λες και θα τις εχουν και φετος ! !
Οχι κυριοι φετος δεν θα πρεπει να σας αφησουν οι υπολοιποι επαγγελματιες να εκμεταλευεστε ολους τους υπολοιπους...
Ο Δημος Ανδρου, η Κτηματικη Εταιρεια, θα πρεπει να κινηθουν, ωστε να σταματησει αυτη η διαμαχη και η προκλητικη συμπεριφορα, μερικων- μερικων, λες και εχουν αγορασει τελικα τις εκμισθουμενες παραλιες.
Ας λειτουργησει επιτελους η νομιμοτητα ! Εκτος εαν τελικα ειναι πολλα τα μαυρα λεφτα απο γαμους κια δεξιωσεις και...πεφτουν κορμια για την αδειες ! Αλλα τοτε ελπιζουμε εμεις οι υπολοιποι επαγγελματιες να δουμε- οπως μας εχουν τρελανει το καλοκαιρι εμας που εχουμε μαγαζια με πορτα και παραθυρα- να πηγαινουν στις παραλιες και να ελεγχουν αδειες και φορολογικα παραστατικα στοιχεια, ωστε να υπαρξει δικαιοσυνη.

This comment was minimized by the moderator on the site

Σας ευχαριστω πολύ για Τα καλα σας λόγια αλλα κάπου εδώ θα ηθελα να σας διευκρινήσω και κατι σύμφωνα με τον τίτλο σας...αν πιστεύετε πως θα κλείσετε τα μαγαζιά σας επιδη γίνονται γάμοι στις παραλίες τότε μάλλον το πρόβλημα το έχετε εσείς και το μεταδίδετε στην επιχείρηση σας !!και αν το επίπεδο το δικό σας ήταν μεγαλητερο από το δικό μου πάλι δεν Θα φοβόσασταν για την επιχείρηση σας !!σας αφήνω να συνεχίσετε το έργο σας !

This comment was minimized by the moderator on the site

Για την κυρια Ελη Παλαβιδη Μεννητες
Οπως τα λετε ειναι στους συλλογους ειναι προεδροι η μελη που εκμεταλευονται τις παραλιες και αν τολμησει κανεις οπως η κυρια Μαριανα - φοιτητρια απο το Μπατσί πεφτουν σαν κορακια και χλευαζουν.
Δειτε τον προεδρο του συλλογου επαγγελματιων Γαυριου και ιδιοκτητη μπιτσομπαρου παραλιας και διοργανωτη γαμων (...) κυριο Βασιλη Μπατη τι εγραψε στο f/b ΤΟΥ ΕΝ ΑΝΔΡΩ και θα καταλαβετε επιπεδο...
(Διαγράφετε μια φράση)...

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 7 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

OI KAΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΜΑΣ '' ΑΡΧΟΝΤΕΣ ', ΚΥΡΙΟΙ ΣΟΥΣΟΥΔΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ , ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΚΕΙΜΕΝΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ? ?
ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΛΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΕΣ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΙΑ ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
Η '' ΚΕΔ'' ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΙΑ ΤΙ ΟΧΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΛΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ..ΦΤΩΧΕΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΓΚΡΙΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΕΙ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΑΜΩΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΜΕ ΤΟ ΑΔΙΑΦΑΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ.
Η ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΕΠΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΜΙΩΝΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΞΥΝΘΕΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ...ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΕΜΕΡΩΣ ΠΗΔΗΜΑ... Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

This comment was minimized by the moderator on the site

ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ, ΓΟΝΙΜΟΣ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΠΟ ΧΩΡΑ,ΜΠΑΤΣΙ,ΚΟΡΘΙ ΚΑΙ ΓΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ Η ΜΟΝΟΝ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ? Η ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ? ΦΙΛΟΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ? ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΑΜΟΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΛΟ ΧΡΗΜΑ --- ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑ ---ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ...ΜΑΥΡΟ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ, ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ! ΜΗΝ ΔΗΛΙΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ....ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΑΜΗΛΙΕΣ ΤΕΛΕΤΣ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΟΥ, ΑΓΑΠΗΤΟ ΕΝ ΑΝΔΡΩ, ΚΑΛΕΣΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ,ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ, ΤΙ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ!

This comment was minimized by the moderator on the site

Αγαπητή ''Frou frou'', ειλικρινά προσπαθώ να καταλάβω τι θέλεις να πείς και τι προτείνεις ακριβώς εσύ στο πελώριο αυτό θέμα, που έχει να κάνει με το πασιφανές ερώτημα , εάν οι εκμισθωτές των παραλιών, δικαιούνται --- σε βάρος των άλλων επιχειρήσεων εστίασης κλπ -- να στήνουν μαγαζιά μέσα στη παραλία και να θησαυρίζουν σε βάρος των υπολοίπων συναδέλφων τους ! Δέν γίνεται ολοι οι υπόλοιποι να πληρώνουν ολη την χρονιά ενοίκια, εφορία, εισφορές κλπ κλπ έξοδα και μερικοί- μερικοί, με μία απλή και καθορισμένη προσωρινή χρήση εκμετάλευσης παραλίας για το καλοκαίρι να ..λένε εις υγείαν των κοροίδων και να μας κουνάνε και μάλιστα το δάχτυλο ! !
Καταλαβαίνω εσένα που έχεις μαγαζί στο Γαύριο, αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό καθευατό, αλλά με την νομιμότητα και αποκατάσταση στο περί δικαίου αισθήματος.
Ούτε είναι σωστό να σταματήσει μιά τέτοια εκδήλωση στην μέση της γιορτής, γιατί θα επέμβουν οι δημόσιες αρχές και θα ζητήσουν συμβόλαια και τιμολόγια εαν εκδίδονται κια πώς εκδίδονται. Μήν φοβόμαστε την νομιμότητα σε αυτήν την χώρα, δεν μας φταίνει οι τροικανοί και η εκάστοτε κυβέρνηση, που εμείς δεν θέλουμε να λειτουργούμε με αυτά που νομίμως κατέχουμε.
Εχεις λίγα χρόνια στο Γαύριο και δεν ξέρεις '' πρόσωπα και πράγματα'' και οι εκάστοτε μεταβαλλόμενες παρέες και συνθήκες, δεν θα πρέπει να μας κάνουν να εκφράζουμε απόψεις που δεν θέλουν να δούν κατάματα το πρόβλημα...χωρίς φόβο και πάθος.Μην εθελοτυφλούμε λοιπόν....

This comment was minimized by the moderator on the site

Το τι νοικιάζουν είναι ξεξάθαρα γραμμένο στις συμβάσεις που υπογράφουν οι ενοικιαστες παραλιών. Η έκταση είναι σαφώς προσδιορισμένη, οι επιτρεπτές εγκαταστάσεις το ίδιο, τα είδη που επιτρέπεται να προσφέρουν, θέματα χρήσης μουσικής, οι απαγορεύσεις δραστηριοτήτων μετά την δύση του ήλιου επίσης...
Τι πραγματικά συμβαίνει είναι άααααααααααααααλλο θέμα. Υπό αυτές τις συνθήκες: κορόιδα της παρέας για μια ακόμα φορά είναι όσοι έδωσαν ό,τι είχαν και δεν είχαν για να στήσουν μια κανονική επιχείρηση.

Περισσότερα