Το βραβείο καλύτερης ακτοπλοϊκής 2017 των Lloyds στην Golden Star Ferries


 

Σήμερα το βράδυ απονεμηθήκαν τα ελληνικά βραβεία των Lloyds. Ανάμεσα τους και αυτό της καλύτερης ακτοπλοϊκής, το οποίο πήρε η Golden Star Ferries των εξ Άνδρου αδελφών Δημήτρη και Γιώργου Στεφάνου.

Είναι γεγονός αναμφισβήτητο πως η γραμμή της Ραφήνας έχει τρεις εξαιρετικές εταιρείες. Ο υψηλός ανταγωνισμός που υπάρχει σε όλα τα επίπεδα (πλοία, πληρώματα, κλπ) έδωσε την δυνατότητα και στις τρεις εταιρείες να έχουν εξαιρετικές επιδόσεις σε όλα τα επίπεδα του service. Αποτέλεσμα αυτού του υψηλού ανταγωνισμού ήταν η βράβευση ως καλύτερης ακτοπλοΐκης για το 2017 της μιας εξ αυτών: της GoldenStarFerries.

Το Εν Άνδρω μετά την ανακοίνωση της βράβευσης επικοινώνησε με τον Γιώργο Στεφάνου, που ήταν στο Intercontinental, ο οποίος εξέφρασε την χαρά του για το βραβείο και την διάθεση του να κάνει ακόμα περισσότερα την επόμενη χρονιά με τα πλοία του για τους επιβάτες.

Στο σημείο αυτό του θέσαμε και ερωτήματα που απασχολούν όλους τους ανδριώτες και όλους τους κατοίκους των γύρω νησιών. Το πρώτο:

-        -  Τι σημαίνει σε επίπεδο ακτοπλοϊκής δραστηριότητας και επενδύσεων αυτό το βραβείο για την εταιρεία GoldenStarFerries Ποιοι είναι οι στόχοι για τα αμέσως επόμενα χρόνια;

Ο Γιώργος Στεφάνου απάντησε:

-        -  Πέρα από την χαρά γιατί υπάρχει μια αναγνώριση στο έργο μας από έναν μεγάλο διεθνή επαγγελματικό οργανισμό αναλαμβάνουμε και την ευθύνη να παραμείνουμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο και τα επόμενα χρόνια. Στόχος να συνεχίσουμε το επενδυτικό πρόγραμμά μας, να αυξήσουμε τα πλοία, αλλά και την διασύνδεση νησιών των Κυκλάδων. Και βεβαίως και της Άνδρου. Ήδη διατηρούμε την σύνδεση της Ραφήνας με την Άνδρο και την Σύρο όλο τον χειμώνα. Κι αυτό σε μια εποχή δύσκολη οικονομικά. Και θα συνεχίσουμε και με τα νέα πλοία μας τις διασυνδέσεις των νησιών μας. Ως προς το δεύτερο ερώτημα να πω πως ήρθαμε στην για να μείνουμε στην ακτοπλοΐα. Συνεπώς θα οργανωθούμε καλύτερα με στόχο να επεκταθούμε και να προσφέρουμε καλύτερο έργο…

«Εν Άνδρω»

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Είτε είναι πρώτη επιλογή είτε οχι στο ταξίδι των Ανδριωτών και γενικώς των βορειο-Κυκλαδιτών, αποτελεί τιμή για το νησί της Άνδρου οταν μια νεοεισλθείσα στο χώρο της ακτοπλοϊας Ανδριώτικη εταιρεία βραβεύεται και μάλιστα από ενα διεθνή και καταξιωμένο φορέα! Ας ευχηθούμε όλοι καλή επιτυχία στο έργο των αδελφών Στεφάνου και ας ελπίσουμε στην σύντομη αντικατάσταση και του παλαιού Superferry II με νεώτερο, εκτός από την προμήθεια των ταχυπλόων σκαφών που έχουν επιδοθεί το τελευταίο διάστημα. Πιο σύγχρονα συμβατικα πλοία με δυο τρείς κόμβους περισσότερη υπηρεσιακή ταχύτητα, θα είναι προς όφελος όλων μας άλλωστε. Η προσπάθεια του καινούργιου Superferry (νηολογηθέν στην Ανδρο μάλιστα) από την εταιρεία, δείχνει σημάδι εκσυγχρονισμού..