Γεμίσαμε ταχύπλοα! Ήρθε και ετοιμάζεται το Blue Power της SeaJets. Θα πιάνει Άνδρο;

Τα «όπλα» τους για την μεγάλη μάχη της ταχύτητας τους καλοκαιριού, ετοιμάζουν με πυρετώδεις ρυθμούς οι ακτοπλοϊκές εταιρίες που στοχεύουν επιχειρησιακά στα ταχύπλοα και δραστηριοποιούνται και από το λιμάνι της Ραφήνας.

Έτσι από σήμερα βρίσκεται στην Ελευσίνα, προκειμένου να μπει σε ναυπηγείο για έλεγχο, βελτιώσεις, μετατροπές και καλλωπισμό το νέο καταμαράν της Seajet «BluePower»(πρώην Almotthdah 1.) που ήρθε από την Αίγυπτο και βρισκόταν για αρκετό καιρό στο Πέραμα.

Το πλοίο ναυπηγήθηκε το 1996 στην Αυστραλία. Έχει μήκος 82,30μ. και πλάτος 23. Μπορεί να μεταφέρει 600 επιβάτες και 175 Ι.Χ με ταχύτητα περίπου 40 κόμβους.

Ακόμα δεν είναι σίγουρο αν θα το δούμε στη Ραφήνα ή στον Πειραιά, αλλά είναι βέβαιο ότι και αυτό θα πρωταγωνιστήσει στις Κυκλάδες. Δεν αποκλείεται ωστόσο, με βάση τη χωρητικότητα του, να είναι εκείνο που θα επιλεγεί να εξυπηρετήσει με καθημερινά δρομολόγια την Άνδρο.

Χ.

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

  1. Σχολιάζετε ως επισκέπτης.
Attachments (0 / 3)
Share Your Location
There are no comments posted here yet
This comment was minimized by the moderator on the site

Αλλη μια υπόθεση στο κυνήγι των δρομολογίων του καλοκαιριού, η οποία "μυρίζει" Ραφήνα! Το κακό είναι οτι η συγκεκριμένη εταιρεία λειτουργεί οπως παλαιότερα έκανα γνωστές ακτοπλοϊκές, που δρομολογούσαν πλοία (ταχύπλοα και συμβατικά) κατα τους θερινούς μήνες, αδιαφορώντας για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών, την περίοδο μετα το τέλος Σεπτεμβρίου.

This comment was minimized by the moderator on the site

Πόσα καράβια ναυπήγησες ρε φίλε για να ξέρεις; Πόσα χρόνια ζουν τα καράβια αν συντηρούνται σωστά; Να σου φέρουν εσένα ένα περσινό να δω πόσα θα σου ζητάνε να μπεις μεσα. Και πόσους επιβάτες θα βρεις για Άνδρο. Μέχρι χτες είχαμε τα συμβατικά ας δούμε κανένα ταχύπλοο στο νησί.

Το σχόλιο επεξεργάστηκε περίπου 6 χρόνια πριν από το χρήστη enandro enandro
This comment was minimized by the moderator on the site

Ναυπηγήθηκε το 1996 ;
Όλα τα σαράβαλα στη γραμμή